prazek napisał(a):Czytam na forum o kupowaniu na targu i przyrządzaniu owoców morza - a potem gotowanie, duszenie, grilowaniu, itp. Nie umiem tego robić. Przeglądając przepisy znalazłam dużo nt. duszenia, gotowania, a najbardziej zależy mi na potrawach grilowanych. Proszę o wskazówki.
FUX napisał(a):Najsmaczniejsza z rana jest moja Żona w promieniach chorwackiego słońca.
Potrzebne składniki:
kobieta (chętna), mężczyzna (chętny), morze, gaj (może być oliwny lub piniowy), szum morza, poranne słońce, karimata niekoniecznie, ewentualnie jacht.
To jest dopiero mniam, mniam, mmmmmmmmmmmmmmhhhhhhhhhhhhhhhmmmmmmmmmmmmm
Danie to zaczynam już za 2 tygodnie i będę je powtarzał przez następne trzy........
gospodarz napisał(a):FUX napisał(a):Najsmaczniejsza z rana jest moja Żona w promieniach chorwackiego słońca.
Potrzebne składniki:
kobieta (chętna), mężczyzna (chętny), morze, gaj (może być oliwny lub piniowy), szum morza, poranne słońce, karimata niekoniecznie, ewentualnie jacht.
Danie to zaczynam już za 2 tygodnie i będę je powtarzał przez następne trzy........
Czy mamy Ci uwierzyć na słowo
FUX napisał(a):Najsmaczniejsza z rana jest moja Żona w promieniach chorwackiego słońca.
Potrzebne składniki: