[/quote]Zrobiłem mu antre ,ale ciął tak szybko ,że nikt nie zauważył.
Cholera starzeję się. [quote]
Ty, musisz byc teraz grzeczny ..... masz juz 2 regulatorów
pozdr s3
volumen napisał(a):Karol099 napisał(a):bazyl napisał(a):czy obecność moderatora oznacza koniec jajczenia ? mamy teraz wewnętrzną cenzurę ?
Nie ma końca jajczenia, jest tylko koniec obraz i obleg.
A co z postami "nie w temacie"?
bazyl napisał(a):no to gitara 12 strunowa panie Karolku bo mam w planie zbałamucić 50 % płci pieknej z tego forum , z Ewcią na czele , a raczej na rękach ...
Jacunio napisał(a):bazyl napisał(a):no to gitara 12 strunowa panie Karolku bo mam w planie zbałamucić 50 % płci pieknej z tego forum , z Ewcią na czele , a raczej na rękach ...
Qrcze, bazyl, nie powinienem, bo moja wrodzona dyskrecja na to nie pozwala, ale widząc Twoje męki muszę, po prostu MUSZĘ Ci zdradzić pewną tajemnicę. Otóż podoba Ci się Jej fotka, co? Mi też, bo sam ją kadrowałem i zmniejszałem...
Hmmm... Jakby Ci to delikatnie powiedzieć... Otóż Ewcia na tym zdjęciu nie była sama... I nie mówię tu o żadnej koleżance... I jeszcze widziałem Ją na kilku innych zdjęciach... Iiii... też nie była sama...
O rany, bazyl, jak mi Ciebie żal, człowieku!!!
J.
Oj jako fotograf zdradziłes tajemnicę fotograficznej spowiedzi.Pójdziesz do piekła.Będziesz się się smażył w ogniu piekielnym a płomienie będa buchały z twoich zdjęć jako podpałki.A bazyl będzie cię cię okładał 12 strunicowa gitarą po łbie.Zabrałeś mu marzenia.
P.S. Ewo, chyba się nie obrazisz, co?...
platon napisał(a):Jacunio napisał(a):bazyl napisał(a):no to gitara 12 strunowa panie Karolku bo mam w planie zbałamucić 50 % płci pieknej z tego forum , z Ewcią na czele , a raczej na rękach ...