BeJur napisał(a):
a następnie z B-B do Cieszyna co kawałek jeden pas .... w drodze powrotnej tak samo ...
Raul73 napisał(a):A co oni tam remontują Przecież to nowiutka droga, równa jak stół
Raul73 napisał(a):
A co oni tam remontują Przecież to nowiutka droga, równa jak stół
BeJur napisał(a):
z Mikuszowic do Wapienicy 10min
m@rek napisał(a):
Niestety trasa BB -> Cieszyn wygląda jak A4 Katowice -> Kraków za czasów remontu
Na całym odcinku co kawałek montowane są ekrany a co za tym idzie mamy same zwężenia i ruch jednym pasem, "pierwsze" na wlocie z "Gierkówki" (1) na S1.
Radzę omijać w okolicach 16'tej.
Raul73 napisał(a):Już niedługo pewnie się tam latem uluźni, bo kiedy otworzą A1 z Pyrzowic do Gorzyczek, to większośc pojedzie jednak przez Czechy.
Sam się zastanawiałem, czy w lipcu 2012 nie śmignąć właśnie przez Brno, ale.... mam jakiś taki sentyment do Cieszyna
I do Bratysławy też.
joajer napisał(a):Raul73 napisał(a):Już niedługo pewnie się tam latem uluźni, bo kiedy otworzą A1 z Pyrzowic do Gorzyczek, to większośc pojedzie jednak przez Czechy.
Sam się zastanawiałem, czy w lipcu 2012 nie śmignąć właśnie przez Brno, ale.... mam jakiś taki sentyment do Cieszyna
I do Bratysławy też.
Byłoby fajnie, gdyby nie fakt, mówią, że Czesi jakoś się nie palą do dobudowania tych paru km od Chałupek do granicy, więc Polska autostrada w lato 2012 może skończyć się w polu.