Tam jest cudownie!!! Na moście w miejscu gdzie stoi kapliczka miałam wrażenie, że jestem w krainie baśni, gdyby nie zdjęcia, myślałabym, że to był sen. Widoczki przecudne!
A w gajach też trzeba być. Piękne miejsca
mahadarbi napisał(a):kaja45 napisał(a):
hodowla ostryg
My jadąc do Pag zagłębiliśmy się ku tejże hodowli ostryg w poszukiwaniu plaży Nie wiem, czy dostrzegłeś po drodze zjazd w dół, może nie dosłownie vis a vis hodowli a trochę wcześniej? Od trasy głównej prowadzi szeroka jak autostrada o kocich łbach, droga w dół. Zjechaliśmy, choć wiele ryzykowaliśmy. Co chwila jakiś kamień zawadzał o podwozie Jakieś powalone drzewa dopiero co odciągnięte, zresztą cała droga to była jedna wielka wycinka tych gęstych chaszczy. Droga skręca w lewo i prowadzi do bazy hodowlanej, ale zanim tam doprowadzi jest wiele zejść ku morzu. Ja postanowiłam zejść jedną z nich . I o mało nie straciłam palca na tych ostrych jak brzytwa kamolach! Dodatkowo podrapałam się do krwi w tych krzakach, ofiara wojny istna. Ale do najpiękniejszych zakątków, by dotrzeć, trzeba się namęczyć. I doszłam. I było pięknie, owszem, ale nie dla ludzi Ostre, ogromne głazy wystające z wody, a tuż obok głębia. Raczej nie dla rodzin z dziećmi Widok cudny, ale nic poza tym. A, no i musiałam wrócić na górę. A samochód wyjechać na drogę główną! Nie dało się przewinąć taśmy
kaja45 napisał(a):Pag jest bardzo fajnym miejscem myślę, że każdy znajdzie tam coś dla siebie i amatorzy nocnego życia i Ci szukający spokoju
beagm napisał(a):kaja45 napisał(a):Pag jest bardzo fajnym miejscem myślę, że każdy znajdzie tam coś dla siebie i amatorzy nocnego życia i Ci szukający spokoju
Czy mogę prosić o fotki apartamentu, szczególnie widoku z tarasu, bo zdjęcia na początku się nie otwierają. Mój mail adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl Z góry dzięki