Jurek - szykuje się nam zmiana tzw "elyty rządzącej" może dlatego nasi "przedstawiciele" w Zagrzebiu byli tak nerwowi - być może ktoś odklei ich od stołków.
Ja na koniec ich urzędowania utrułbym im trochę życie i napisał skargę do MSZ.
Darek
Kasi@ napisał(a):NIestety i w Chorwacji również są cwaniacy i oszuści, choć wydaje mi się, że jest i ch na szczęście jeszcze mniej niż u nas...
Ja również miałam przygodę na bramce autrostrady (już nie pamiętam w którym miejscu) ale pan grzecznie zapytał czy może wydać w euro, oczywiście zgodziliśmy się (miał nam wydać 1 euro) i otrzymaliśmy jedną monetę, ale po chwili okazłao się, że jest to 20 groszy, a nie 1 euro, ale machnęliśmy już na to ręką, bo w końcu 80 groszy to nie wielka strata poza tym byliśmy już zmęczeni i nie chciało nam się kłócić z gościem.
urbi napisał(a):Złodziej radia nie oszukuje jako instytucja ,np na stacji paliw.Piotrze chcę cywilizacji.Nie zachwycaj sie drobnymi oszustami.Wiem w Warszawie sam fakt przeżycia to luksus .
Piotr Lutynski napisał(a):Sęk w tym ze tam moze sporo jest drobnych oszustów, ktorzy moga nas oszukac na drobne a u nas jest wyjatkowo duzo bandytow ktorzy sprawiaja ze czlek nie jest pewien dnia ani godziny!
piotr
JUREK S. napisał(a):Piotr Lutynski napisał(a):Sęk w tym ze tam moze sporo jest drobnych oszustów, ktorzy moga nas oszukac na drobne a u nas jest wyjatkowo duzo bandytow ktorzy sprawiaja ze czlek nie jest pewien dnia ani godziny!
piotr
No nie do końca się zgadzam. Niby co? Mam sie cieszyc, że mnie orżnął a nie zabił. Przerysowuję, ale kazde cwaniactwo wkurza. POZD