oświadczyny
napisał(a) Marcin888 » 01.08.2012 11:54
Witam
Nie chciałem zakładać swojego tematu, skoro taki już jest. Chciałbym się poradzić w sprawie oświadczyn w Dubrowniku.
W Chorwacji byliśmy pierwszy raz w maju. Celem podróży był Dubrownik, który zrobił ogromne wrażenie! Wracamy zauroczeni w sierpniu do tego pięknego kraju. W planie jest: Dubrownik, Split, wyspa Hvar, Trogir, Zadar, Wodospady Krka i Jeziora Plitwickie i w drodze powrotnej jeszcze Karlovac.
Jako, że ogromne wrażenie zrobił na mnie Dubrownik (pod każdym względem i spełnia wszystkie moje wymagania co do romantyczności miejsca: klimat, piękno, widok na morze oraz mnogość restauracji) to tam planuje się oświadczyć mojej ukochanej.
Czy moglibyście polecić jakąś dobrą, klimatyczną restauracyjkę na starym mieście w Dubrowniku? Szukałem czegoś z widokiem na morze (zachód słońca) ale doszukałem się tylko drink baru - Cafe Buza, gdzie trafiliśmy w maju. Z pewnością niesamowite miejsce, ale nie ma tam jedzenia. Czy jest jakaś taka restauracyjka z widokiem na morze? Jeśli nie to co możecie polecić? W przewodniku piszą że bardzo romantyczna jest Rozarij i Dundo Maroje a godna polecenia Proto.
Pozdrawiam!