Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Oświadczyny w Chorwacji

Wszystkie rozmowy na tematy turystyczne nie związane z wcześniejszymi działami mogą trafiać tutaj. Zachowanie się naszych rodaków za granicą, wybór kraju wakacyjnego wyjazdu, czy korzystać z biur podróży.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Kasiulka85
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Kasiulka85 » 11.09.2009 14:16

shakall napisał(a):witam wszystkich,

Oświadczyłem się mojej połówce na Locrum, zrobiłem to na klifie, za tzw. martwym morzem. Było romantycznie w blasku słońca i szumu morza rozbijającego się o skały. Młoda była tym bardziej pozytywnie zaskoczona bo nie zorientowała się zupełnie, ze oprócz pierścionka przemyciłem na wyspę schłodzonego szampana w 30 stopniowym upale :D :D

Dopiero teraz ale również GRATULUJĘ :) !!!
mroczny
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) mroczny » 31.01.2010 22:22

o proszę
a myślałem, że jest oryginalny
:wink:
piotrekjunior
Globtroter
Oświadczyny w Chorwacji

Nieprzeczytany postnapisał(a) piotrekjunior » 02.07.2012 11:42

Nadszedł ten czas kiedy to trzeba podjąć poważne decyzje i korzystając z okazji wyjazdu do Chorwacji oświadczyć się mej wybrance. Czy moglibyście polecić mi jakieś miejsca pasujące idealnie do tego przedsięwzięcia, biorąc pod uwagę plan mojej wyprawy:

Obrazek

Z góry wielkie dzięki :D
anakin
Legenda_mistrz LM

Nieprzeczytany postnapisał(a) anakin » 02.07.2012 11:46

Dubrovnik :!:

I koniecznie w nocy na Stradunie :!: :D

Obrazek
Vjetar
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) Vjetar » 02.07.2012 12:07

Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 02.07.2012 13:01

piotrekjunior napisał(a):Nadszedł ten czas kiedy to trzeba podjąć poważne decyzje i korzystając z okazji wyjazdu do Chorwacji oświadczyć się mej wybrance. Czy moglibyście polecić mi jakieś miejsca pasujące idealnie do tego przedsięwzięcia, biorąc pod uwagę plan mojej wyprawy:

Obrazek

Z góry wielkie dzięki :D

mam nadzieję że nie lecisz do Chorwacji żeby tylko się oświadczyć! a co będzie jak powie nie :idea: tyle kasy na marne :wink: :wink: :wink: powodzenia w miłości :P
piotrekjunior
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) piotrekjunior » 02.07.2012 13:09

Jedziemy na wakacje, ale korzystając z uroków Chorwacji chcę zadać to "pytanie" :) Powinna się zgodzić :P
Rysio
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) Rysio » 02.07.2012 13:22

JackDaniels;) napisał(a):mam nadzieję że nie lecisz do Chorwacji żeby tylko się oświadczyć! a co będzie jak powie nie :idea: tyle kasy na marne :wink: :wink: :wink: powodzenia w miłości :P

piotrekjunior napisał(a):Jedziemy na wakacje, ale korzystając z uroków Chorwacji chcę zadać to "pytanie" :) Powinna się zgodzić :P

Jak nie masz pewności to profilaktycznie oświadczaj się w ostatni dzień :wink:
Magdalena S.
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Magdalena S. » 02.07.2012 13:34

Mąż oświadczył mi się 7 lat temu właśnie w Chorwacji.
Po upalnym dniu poszliśmy popływać z rurką i maską.
Pod wodą zobaczyłam w jego ręce pierścionek, a ,,tak" powiedziałam już na powierzchni.
Moim zdaniem miał wspaniały pomysł.
Zdecydowanie wolałam takie kameralne oświadczyny, od knajpy pełnej ludzi.
Marysia Ranczka
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) Marysia Ranczka » 03.07.2012 08:10

Ja cały czas jeszcze czekam na ten krok ze strony mojego chłopaka. Mam nadzieje, że też będzie miał tak wspaniały i oryginalny pomysł
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 03.07.2012 09:41

Marysia Ranczka napisał(a):Ja cały czas jeszcze czekam na ten krok ze strony mojego chłopaka. Mam nadzieje, że też będzie miał tak wspaniały i oryginalny pomysł

dziewczyno bierz sprawy w swoje ręce bo możesz się nie doczekać :P
Marceli Szpak
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) Marceli Szpak » 03.07.2012 13:47

anakin napisał(a):Dubrovnik :!:

I koniecznie w nocy na Stradunie :!: :D

Obrazek

Ja tak uczyniłem w zeszłym roku :) Polecam Dubrownik!
Obrazek
doris_ka
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) doris_ka » 03.07.2012 20:50

Rysio napisał(a):
JackDaniels;) napisał(a):mam nadzieję że nie lecisz do Chorwacji żeby tylko się oświadczyć! a co będzie jak powie nie :idea: tyle kasy na marne :wink: :wink: :wink: powodzenia w miłości :P

piotrekjunior napisał(a):Jedziemy na wakacje, ale korzystając z uroków Chorwacji chcę zadać to "pytanie" :) Powinna się zgodzić :P

Jak nie masz pewności to profilaktycznie oświadczaj się w ostatni dzień :wink:

No nie, ze śmiechu prawie oplułam monitor !!! (oczywiśnie dot. ostatniego wpisu :-) )
piotrekjunior
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) piotrekjunior » 04.07.2012 08:37

Pierścionek już zamówiony, teraz tylko czekam na wyjazd i odpowiednią chwile (i ewentualnie jakiś fajny pomysł odnośnie samej "ceremonii") :D
KURYK
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) KURYK » 04.07.2012 17:10

Zachód słońca na kameralnej plaży(takowe znajdziecie w Orebicu jak i w Breli),wręcz pierścionek i sięgnij po uprzednio ukryty trunek.

Powodzenia i szczęścia życzę!
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Rozmowy o turystyce i nie tylko

Oświadczyny w Chorwacji - strona 3
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone