Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Oświadczyny w Chorwacji

Wszystkie rozmowy na tematy turystyczne nie związane z wcześniejszymi działami mogą trafiać tutaj. Zachowanie się naszych rodaków za granicą, wybór kraju wakacyjnego wyjazdu, czy korzystać z biur podróży.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Aneta.K
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Aneta.K » 04.09.2009 10:34

Fajnie tak.... :hearts:
a swoją drogą to ciekawe jak poszło shakallowi :?: :)
iamam
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) iamam » 04.09.2009 13:23

W tajemnicy w futerale z aparatu dowiozłem do Chorwacji pierścionek i zaskakując moją lubą oświadczyłem się 04.08.2009r. około 19 pod kościółkiem w Tribunj.

Byłem tak speszony, że do dzisiaj nie jestem pewien, czy oświadczyny zostały przyjęte :)

Obrazek
mutiaq
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) mutiaq » 04.09.2009 13:27

Gratulacje!!!
Też bym tak chciała :oops: :D
Aneta.K
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Aneta.K » 04.09.2009 13:41

iamam napisał(a):W tajemnicy w futerale z aparatu dowiozłem do Chorwacji pierścionek i zaskakując moją lubą oświadczyłem się 04.08.2009r. około 19 pod kościółkiem w Tribunj.

Byłem tak speszony, że do dzisiaj nie jestem pewien, czy oświadczyny zostały przyjęte :)

Obrazek

Z fotki wynika żę przyjęte :lol: :lol:
iamam
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) iamam » 04.09.2009 13:51

Aneta.K napisał(a):Z fotki wynika żę przyjęte :lol: :lol:

Wszelkie znaki na niebie i ziemi wskazują, że tak właśnie było :) . Samo 'TAK' mi jednak umknęło :). Co to dopiero będzie na ślubie... Znajoma w stresie trzy razy przed ołtarzem powtórzyła swojemu już teraz mężowi: '(...) nie dopuszczę Cię aż do śmierci.' :)
Aneta.K
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Aneta.K » 04.09.2009 13:56

Takie "śmieszne wpadki" na ślubach pamięta sie długo :lol: :lol: :lol:
iamam
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) iamam » 04.09.2009 14:00

mutiaq napisał(a):Też bym tak chciała :oops: :D

Przecież mnie wcale nie znasz :twisted:

Dzięki.
piotom0
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) piotom0 » 04.09.2009 14:05

Byłęm mimowolnym świadkiem oświadczyn w cro (PISAK) ..... kandydat został przyjęty, bo jak by mogło być inaczej.... :)
Życzę Powodzenia Narzeczonym
shakall
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) shakall » 05.09.2009 17:23

witam wszystkich,

Oświadczyłem się mojej połówce na Locrum, zrobiłem to na klifie, za tzw. martwym morzem. Było romantycznie w blasku słońca i szumu morza rozbijającego się o skały. Młoda była tym bardziej pozytywnie zaskoczona bo nie zorientowała się zupełnie, ze oprócz pierścionka przemyciłem na wyspę schłodzonego szampana w 30 stopniowym upale :D :D
Ania W
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Ania W » 05.09.2009 18:06

shakall napisał(a):witam wszystkich,

Oświadczyłem się mojej połówce na Locrum...

To wielkie gratulacje. :!: :D

Świetnie się czyta o takich miłych sprawach.

A tak na marginesie może zdradzisz jak udało Ci się przemycić tego szampana? :wink:
AnetaA
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) AnetaA » 05.09.2009 22:29

Oświadczyłem się mojej połówce na Locrum, zrobiłem to na klifie, za tzw. martwym morzem. Było romantycznie w blasku słońca i szumu morza rozbijającego się o skały. Młoda była tym bardziej pozytywnie zaskoczona bo nie zorientowała się zupełnie, ze oprócz pierścionka przemyciłem na wyspę schłodzonego szampana w 30 stopniowym upale :D :D

Ja również gratuluję :D i mam nadzieję,że takich sympatycznych pomysłów nie zabraknie w Waszym wspólnym dalszym życiu :D
shakall
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) shakall » 07.09.2009 17:44

anjas napisał(a):

Oświadczyłem się mojej połówce na Locrum...

To wielkie gratulacje. :!: :D

Świetnie się czyta o takich miłych sprawach.

A tak na marginesie może zdradzisz jak udało Ci się przemycić tego szampana? :wink:

Nic prostszego. Miałem schowanego szampana w lodówce. Przemyciłem go do auta i schowałem w schowku, który jest również schładzany podczas włączonej klimatyzacji. A w Dubrovniku szybko do plecaka i jazda na Locrum :D
Ostatnio edytowano 07.09.2009 20:26 przez shakall, łącznie edytowano 1 raz
Ania W
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Ania W » 07.09.2009 19:25

shakall napisał(a):Nic prostszego. Miałem schowanego szampana w lodówce. Przemyciłem go do auta i schowałem w schowku, który jest również schładzany podczas włączony klimatyzacji. A w Dubrovniku szybko do plecaka i jazda na Locrum :D

To cieszę się, że wszystko powiodło się i Jesteście szczęśliwi. :) Pomysł z szampanem i wyspą superowy. :-)

Pozdrawiam serdecznie. :papa:
Aneta.K
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Aneta.K » 08.09.2009 14:48

No to super że wszystko tak pięknie sie ułożyło :D
A może uchowały sie jakieś równie piekne fotki z tej okazji....... :)
sroczka66
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) sroczka66 » 09.09.2009 12:15

Dopisuję się do życzeń dla wszystkich oświadczających się i przyjmujących oświadczyny. :wink:

Mój syn po pierwszym pobycie w Chorwacji również planuje właśnie tam paść przed lubą na kolana :D
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Rozmowy o turystyce i nie tylko

Oświadczyny w Chorwacji - strona 2
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone