Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Ostrzeżenie Przed Przewoźnikiem

Nie każdy musi podróżować swoim samochodem. Autokar, pociąg, samolot ... możliwości jest wiele. W tym dziale także tematyka promów.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Wojtek Matusik
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) Wojtek Matusik » 18.12.2007 12:03

UWAGA
Ostrzegam wszystkich przed korzystaniemz firmy transportowej Global Trans z Nowej Rudy.
Jechałem z nimi z Belgradu (jeżdżą na trasie Ateny - Wałbrzych), autobus zdezelowany , cieknące płyny z silnika , niemiła i tajemnicza obsługa.
Miałem bilet wystawiony na 16 grudnia a autobus przyjechał 17 bo pan sie pomylił wypisując bilet. Potem mimo iz miałem bilet do Krakowa wylądowałem w Katowicach a przez Czechy i Słowacje jechaliśmy raz że bardzo na około dwa z kilkoma postojami i uzupełnianiem cieknących z silnika płynów wszelakich. Nikt pasażerom nie zdradził trasy autobusu. Dopiero po usilnych prośbach w Polskim Cieszynie udało sie nam dowiedzieć jaka jest trasa autobusu.
Generalnie długo można pisać, ale dla mnie dramat. Jeszcze raz ostrzegam
Global Trans
ul Radkowska 8g, 57-402 Nowa Ruda
AndrzejJ.
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) AndrzejJ. » 18.12.2007 14:46

Wojtek Matusik napisał(a): i tajemnicza obsługa.
a przez Czechy i Słowacje jechaliśmy raz że bardzo na około dwa z kilkoma postojami i uzupełnianiem cieknących z silnika płynów wszelakich.

też tajemniczo to brzmi :wink:
darek1
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) darek1 » 01.01.2008 10:24

AndrzejJ. napisał(a):
a przez Czechy i Słowacje jechaliśmy raz że bardzo na około dwa z kilkoma postojami i uzupełnianiem cieknących z silnika płynów wszelakich.

Ty Andrzej to masz widzę takie lekkie ciągoty dochodzeniowo - śledcze, powiedziałbym nawet operacyjno - rozpoznawcze. :D
FUX
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) FUX » 01.01.2008 10:34

darek1 napisał(a):
AndrzejJ. napisał(a):

Ty Andrzej to masz widzę takie lekkie ciągoty dochodzeniowo - śledcze, powiedziałbym nawet operacyjno - rozpoznawcze. :D

Trening czyni mistrza....

:mrgreen:
kotwiczka
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) kotwiczka » 16.04.2008 12:02

Wojtek Matusik napisał(a):UWAGA
Ostrzegam wszystkich przed korzystaniemz firmy transportowej Global Trans z Nowej Rudy.
Jechałem z nimi z Belgradu (jeżdżą na trasie Ateny - Wałbrzych), autobus zdezelowany , cieknące płyny z silnika , niemiła i tajemnicza obsługa.
Global Trans

to jakbym czytała o firmie GlobTourist z Kołobrzegu ! Ostzregam przd nimi gdzie mogę ( ale nie tylko ja ! )
darek1
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) darek1 » 20.04.2008 09:14

kotwiczka napisał(a):
Wojtek Matusik napisał(a):UWAGA
Global Trans

to jakbym czytała o firmie GlobTourist z Kołobrzegu ! Ostzregam przd nimi gdzie mogę ( ale nie tylko ja ! )

Tak, tak łobuzy pierwszej maści. Obsługa takemnicza - pewnie coś przewożą nielegalne. Lepiej się nie pytać bo można wrócić bez głowy.

Powrót do Alternatywne środki lokomocji

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone