Ostrzeżenie przed barem OSKAR w Omiś Nemira
napisał(a) czarekpl » 29.08.2017 16:50
Nie mogę nic powiedzieć na temat serwowanego tam jedzenia gdyż właściciel swoim zachowaniem skutecznie zniechęcił mnie do konsumpcji w tym miejscu . Otóż wieczorkiem wybraliśmy się wraz ze znajomymi do w/w baru. Standardowo dwie rodzinki-8 osób. Kiedy zamówiłem coś do picia dla mojej rodziny ( 4 osoby) właściciel oburzony zaczął wyliczać na całą knajpę ze to skandal , 8 osób a tylko 4 drinki. Poinformowany , że reszta się zastanawia i za chwilę coś zamówi obrażony odszedł. Po chwili wrócił i szarpiąc znajomego za ramię żądał złożenia zamówienia. Oczywiście zapłaciłem za to co zamówiłem wyszliśmy z lokalu nie pijąc nawet łyczka. Dopiero w domu zorientowałem się że zapłaciłem podwójnie . Bar znajduje się w bezpośrednim sąsiedztwie stundenaka z którego często korzystaliśmy w związku z czym byłem świadkiem jeszcze dwóch ciekawych sytuacji: w pustym barze o 8 rano przysiadł na chwilę starszy pan rozmawiający przez telefon , kiedy zapytany o zamówienie odparł ,że tylko rozmawia przez tel usłyszał wypad, a wyproszenie kobiety która usiadła na chwilę bo zasłabła było pokazaniem jaki to człowiek. Pierwszy raz spotkałem się z takim zachowaniem, zdecydowanie nie polecam lokalu wręcz odradzam odwiedzanie go .