kaszubskiexpress napisał(a):Pewnie masz racje,kazdy kraj ma cos do zaoferowania i mozna sie nim zauroczyc jesli sie wie gdzie jechac.
kaszubskiexpress napisał(a):Pewnie masz racje,kazdy kraj ma cos do zaoferowania i mozna sie nim zauroczyc jesli sie wie gdzie jechac.
Janusz Bajcer napisał(a):kaszubskiexpress napisał(a):Pewnie masz racje,kazdy kraj ma cos do zaoferowania i mozna sie nim zauroczyc jesli sie wie gdzie jechac.
Też znam trochę ten kraj, mam do niego blisko, a na wakacjach
byłem tam 8 razy.(przed Cro) Też służę pomocą.
pozdrawiam
Jacek Grocvhowalski napisał(a):kaszubskiexpress napisał(a):Pewnie masz racje,kazdy kraj ma cos do zaoferowania i mozna sie nim zauroczyc jesli sie wie gdzie jechac.
Gdybyś się wybierał to chętnie służę Ci pomocą. Znam ten kraj nieżle. U mnie już odliczanie - 10go na Cro. Pozdrawiam!
kaszubskiexpress napisał(a):Jacek Grocvhowalski napisał(a):kaszubskiexpress napisał(a):Pewnie masz racje,kazdy kraj ma cos do zaoferowania i mozna sie nim zauroczyc jesli sie wie gdzie jechac.
Gdybyś się wybierał to chętnie służę Ci pomocą. Znam ten kraj nieżle. U mnie już odliczanie - 10go na Cro. Pozdrawiam!
jak ja Ci zazdroszcze................milego odpoczynku
Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi