Jacek tej głowy to chyba szkoda? Ale myślisz pozytywnie i to jest cool Wspaniałych wakacji. Zbyszek.IgnisDriver napisał(a):jedziemy w tym samym terminie ale nieoznakowanymi Ibizką i Suzi z Krakowa ok 10 rano 20.08 najpierw do Primostenu a potem pod Dubrovnik. Jeśli chodzi o korki to bądź spokojny - w tym terminie i w naszą stronę nie będzie korków - daję głowę! Byliśmy tak samo w zeszłym roku i korki były ale na powrót bo... kto jedzie teraz nad morze na koniec wakacji?! Teraz wracają ludzie z dzieciakami do szkoły a najpóźńiej za tydzień więc zaufaj mi - korków nie będzie.
Szerokiej drogi - JACEK.
PS. uciekam się pakować bo żonka mnie goni...
kominesku napisał(a):Dwa samochody, czerwony seat cordoba-oznakowany i zielony volkswagen polo.
malibuuu napisał(a):kominesku napisał(a):Dwa samochody, czerwony seat cordoba-oznakowany i zielony volkswagen polo.
hm... oznakowany samochód ... poprawcie mnie jeśli sie myle. Chodzi o naklejke cro.pl ? eh... ja pewnie za młody forumowicz by coś takiego sobie nakleiś więc może powiecie jakie trzeba warunki spelnic by dostać taka naklejke. Jeśli żadnych to szkoda ze nie uda mi sie jej nakleic jeszcze przed wyjazdem ale bede sie rozgladac
Tygrys napisał(a):
Warunek :
1. znalezc w archiwum link do nalepki "cro.pl" zrobionej w worldzie.
2. wydrukowac na drukarce.
3. przykleic na samochód a jeszcze lepiej szybe od wewnątrz
i niech mnie ktos ze starych wyjadaczy poprawi jesli sie myle
i kiedy jedziesz i gdzie bo ja makarska juz w poniedziałek wyjazd
malibuuu napisał(a):Tygrys napisał(a):
Warunek :
1. znalezc w archiwum link do nalepki "cro.pl" zrobionej w worldzie.
2. wydrukowac na drukarce.
3. przykleic na samochód a jeszcze lepiej szybe od wewnątrz
i niech mnie ktos ze starych wyjadaczy poprawi jesli sie myle
i kiedy jedziesz i gdzie bo ja makarska juz w poniedziałek wyjazd
hm.. o widze że kolega z Radomia miło miło ... wyjazd już jutro około 18 -19 okolice Makarskiej przez BiH VW Golf IV ciemny grafit jak znajde to chyba z naklejką 4 osoby wiek 24-32 lata + i dziecko 3,5 roku
szkoda że nie ten sam termin fajnie byłoby sie podłączyć a tak apropos gdzie w Radomiu jest (jeśli jest :/) wypożyczalnia bagażników na dach ... mam kłopoty z zapakowaniem sie buuu pozdrawiam Agata
kominesku napisał(a):Wyjeżdżamy 20.08. o 2.00 z Wrocławia. Trasa przez Czechy, Austrię i Słowenię. Wszystko już przygotowane. Dwa samochody, czerwony seat cordoba-oznakowany i zielony volkswagen polo. Tylko jak oglądam prognozę pogody to.......?????? , a jak jechać w Chorwacji ? , jeżeli autostradą to mogę się naciąć na korki w tunelach..... ?????? , a jeżeli przez plitwice, to trochę zakrętów i wolna jazda..... ale może będzie mimo to szybciej . Acha - jedziemy do Mimic. Mimo tych zagadek humory mamy wyśmienite i jesteśmy nastawieni bardzo pozytywnie na wspaniały wypoczynek!!!! Wszystkim , którzy będą jechali w ten dzień, i nie tylko życzymy szczęśliwej jazdy, będziemy się po drodze mocno rozglądać, może spotkamy CRO.PL. Pozdrawiam ido usłyszozobaczenia na forum 04.09.
malibuuu napisał(a):hm.. o widze że kolega z Radomia miło miło ... wyjazd już jutro około 18 -19 okolice Makarskiej przez BiH VW Golf IV ciemny grafit jak znajde to chyba z naklejką 4 osoby wiek 24-32 lata + i dziecko 3,5 roku
szkoda że nie ten sam termin fajnie byłoby sie podłączyć a tak apropos gdzie w Radomiu jest (jeśli jest :/) wypożyczalnia bagażników na dach ... mam kłopoty z zapakowaniem sie buuu pozdrawiam Agata
I bądź tu polaku mądry, Myślę żedecyzję którędy jechać podejmę joż w CRO, jak przejadę Słowenię. Dziękislapol napisał(a):Jadąc w sobotę do Cro na pewno wybrałbym drogę przez Plitvice, a nie autostradę. Niedawno nasłuchałem się komunikatów w HR radio o wielokilometrowych korkach na autostradzie przed tunelami w weekendy. Było to jednak w w czasie 27.07 - 14.08. Nie mam doświadczeń co się dzieje w II połowie sierpnia. Życzę Wam, by było bez korków.
No i udanych wakacji
pzdr
Dzięki. Na pewno pozdrowię.Grzegorz G. napisał(a):kominesku napisał(a):Wyjeżdżamy 20.08. o 2.00 z Wrocławia. Trasa przez Czechy, Austrię i Słowenię. Wszystko już przygotowane. Dwa samochody, czerwony seat cordoba-oznakowany i zielony volkswagen polo. Tylko jak oglądam prognozę pogody to.......?????? , a jak jechać w Chorwacji ? , jeżeli autostradą to mogę się naciąć na korki w tunelach..... ?????? , a jeżeli przez plitwice, to trochę zakrętów i wolna jazda..... ale może będzie mimo to szybciej . Acha - jedziemy do Mimic. Mimo tych zagadek humory mamy wyśmienite i jesteśmy nastawieni bardzo pozytywnie na wspaniały wypoczynek!!!! Wszystkim , którzy będą jechali w ten dzień, i nie tylko życzymy szczęśliwej jazdy, będziemy się po drodze mocno rozglądać, może spotkamy CRO.PL. Pozdrawiam ido usłyszozobaczenia na forum 04.09.
Szczesliwej podrozy,pamietaj pozdrow BOŻA,super pogody zyczy Grzegorz.
Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi