napisał(a) piotrulex » 04.05.2016 10:57
kojacek napisał(a):KrisM napisał(a):kojacek napisał(a):[
No jak-przecież 2x10 dni to 20 dni-czyli bliżej tego, co im potrzeba (14 dni) niż miesięczna (30 czy 31 dni). A że finansowo się nie opłaca to przecież już matematyka, a na tę to wielu w szkołach marudzi
nie wierzę, że tak jest
no chyba, że są niedoinformowani i nie znają cennika
To, co napisałem to jedyna możliwość wytłumaczenia zakupu 2 winiet na 10 dni a nie jednej miesięcznej, jak to opisał
piotrulex
Naprawdę
Przed nami w ostatnim roku stałą młoda ekipa jadąca co najmniej na 2 auta z jednym super kierownikiem co tu w cro juz raz był i wszystko wie.
Wtrącilismy się właśnie jak mówili że na ich 2 tygodnie to dwie dziesieciodniowe musza kupic
Mi im na to że bez sensu bo jedna miesięczna wyjdzie taniej a zresztą tuż za granica na Shellu kupią to samo ow iele taniej a drog do tego miejsca jest na 100% bezpłatna. My właśnie tam kupujemu.
Było lekkie zdziwienie, zaskoczenie, myslenia ale winiety tak jak chcieli tak kupili wiec czasem szkoda czasu na dobre rady bo "specjaliści" wiedzą lepiej
Jak pod koniec wakacji znajomi się wybrali też po raz pierwszy i usłyszałem ich trasę, miejsca kupna winiet itd to się za głoe złapałem. Wywróciłem ich plan do góry nogami, napisałem dłuuugiego opisowego maila ale pojechalo za moją radą i opiniami włąśnie z tego wątku, forum i później szczerze dziękowali