beemwu napisał(a):Jeżeli zatankuje ON ostatni raz w PL w Mszanej na BP to będę musiał dolać gdzieś w Austrii ... gdzie ??
FUX napisał(a):Na wygwizdajewie, gdzie diabeł mówi dobranoc. Nikt nie jest duchem świętym i nie wie, kędy pojedziesz!
Może byś tak kilka postów się cofnął i przeczytał!
Jeżeli masz w d... to, co piszą inni dla takich jak Ty, to Tobie napiszę, że np. w Wilfersdorfie.
Przy okazji uprzedzę następne pytanie, lub nie, że winietę na austriackie autostrady także tam dostaniesz i przy odrobinie szczęścia na słoweńskie również.
Przy okazji możesz się odświeżyć; może się przydać przed przejazdem przed Wiedeń.
beemwu napisał(a):
Ale żeś się koleś zirytował.... przepraszam, że cie uraziłem. Za wielkiego wyboru dróg rzez Austrię nie ma... no ale ty wiesz wszystko najlepiej
beemwu napisał(a):
Ale żeś się koleś zirytował.... przepraszam, że cie uraziłem. Za wielkiego wyboru dróg rzez Austrię nie ma... no ale ty wiesz wszystko najlepiej
marcin1979 napisał(a):Witam, czy ktoś wie czy stacje benzynowe tuż przed granicą ze Słowenią są czynne całą dobę.
Chodzi mi o te poza autostradą, tam gdzie taniej. Jadę nocą, do Słowenii dojadę koło 6.00 i nie wiem czy warto zjeżdżać z autostrady tylko na tankowanie.
Z tego co obserwuje to różnice w cenie są dość znaczne.
Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi