Orlen Chałupki 15.08.19 ON 4,94
i do całej trasy dokłada się jedynie 3km
To chyba najdalej wysunięta stacja w PL i ceny ma dobre
robur napisał(a):To masz w jedną 3km i z powrotem to co najmniej 6km dokładasz do trasy
a w Chałupkach tylko 3-3,5km, i to jest najdalej jak to możliwe tankowanie po PL stronie
Grzadq napisał(a):
Uniwar miał 7,39 PLN. BP nie zjeżdżałem.
dids76 napisał(a):Grzadq napisał(a):
Uniwar jest stosunkowo drogi, jak już ktoś zjedzie zjazdem na Gorzyczki żeby zatankować to lepiej pojechać jakieś 500m dalej w stronę Gorzyc i zatankować na stacji Moya. Z tego co zauważyłem to jest tam sporo taniej niż na Uniwarze i mniejszy ruch. Buduję też nową stację paliw (na rondzie trzeba zjechać w prawo w stronę Łazisk), nie wiem czy już otwarta. Jak będę w najbliższym czasie tam przejeżdżał to dam znać.
dids76 napisał(a):Uniwar jest stosunkowo drogi, jak już ktoś zjedzie zjazdem na Gorzyczki żeby zatankować to lepiej pojechać jakieś 500m dalej w stronę Gorzyc i zatankować na stacji Moya.
dids76 napisał(a):Grzadq napisał(a):
Uniwar jest stosunkowo drogi, jak już ktoś zjedzie zjazdem na Gorzyczki żeby zatankować to lepiej pojechać jakieś 500m dalej w stronę Gorzyc i zatankować na stacji Moya. Z tego co zauważyłem to jest tam sporo taniej niż na Uniwarze i mniejszy ruch. Buduję też nową stację paliw (na rondzie trzeba zjechać w prawo w stronę Łazisk), nie wiem czy już otwarta. Jak będę w najbliższym czasie tam przejeżdżał to dam znać.
Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi