dids76 napisał(a):Zgodnie z przepisami, w Austrii na szybie powinna się znajdować tylko jedna, aktualna winieta. Może sie nikt nie przyczepić, ale dla świętego spokoju zawsze mam przyklejoną tylko jedną
Pääkäyttäjä napisał(a):dids76 napisał(a):Zgodnie z przepisami, w Austrii na szybie powinna się znajdować tylko jedna, aktualna winieta. Może sie nikt nie przyczepić, ale dla świętego spokoju zawsze mam przyklejoną tylko jedną
Czesi i Austriacy mają to w ich PRD. W Czechach mandat za to jest zdaje się 2000 Kč. Na szybie ma być tylko aktualna winieta.
Raz widziałem agenta, który mial dwa rzędy winiet, za trzy lata wstecz
Pääkäyttäjä napisał(a):
dids76 napisał(a):
Zgodnie z przepisami, w Austrii na szybie powinna się znajdować tylko jedna, aktualna winieta. Może sie nikt nie przyczepić, ale dla świętego spokoju zawsze mam przyklejoną tylko jedną
Czesi i Austriacy mają to w ich PRD. W Czechach mandat za to jest zdaje się 2000 Kč. Na szybie ma być tylko aktualna winieta.
Raz widziałem agenta, który mial dwa rzędy winiet, za trzy lata wstecz
A co jeśli kupujesz 2 winiety 10cio dniowe??? Tej drugiej nie możesz od razu przykleić???
Jurek89 napisał(a):Winiety kupiłem na tolltickets więc są już w domu czekają na wyjazd. Ale odnośnie winiet bo mam 2x 10 dni na Austrię i widzę że napisałeś żeby nakleić tylko jedną, nie może być naklejonych 2 od razu ?
anlama napisał(a):Jak je zrywacie na szybko ??? Macie sprawdzony sposób??
anlama napisał(a):A co jeśli kupujesz 2 winiety 10cio dniowe??? Tej drugiej nie możesz od razu przykleić???
dids76 napisał(a):szaki17 napisał(a):A Pb po ile mają przy granicy ??
Dzisiaj 4,59zł
Jakieś 500m dalej budują stację Moya (praktycznie już gotowa), wygląda na stację bezobsługową. Jutro może się zatrzymam i sprawdzę.
Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi