napisał(a) Krystof » 12.02.2009 08:59
-zakwaterowanie
- plaża
-rozrywka
- sympatyczne, dobrze wyposażone apartamenty, najczęściej z widokiem na morze, żaden wypas, ale raczej schludnie (opinia na podstawie 1 apartamentu, więc mała próbka :@) )
- plaża - dla mnie beznadziejna :@( - w tym miejscu wybrzeże jest skaliste (a skały są bardzo ostre), plaże zostały więc przystosowane: masz do wyboru:
* plaże usypane z kamieni (w zależności od miejsca są one różnej wielkości i kanciastości)
* plaże wyrwane lasowi - blisko drzew, gliniaste, posypane kamieniami, wąskie i zacienione
* dno morza albo skaliste (trudno się wchodzi, ale za to dno tętni życiem - super do snorkowania), albo usypane z kamieni (wówczas trudno oczekiwać czegoś do poobserwowania, ale jest jakby bezpieczniej)
* generalnie nie polecam osobom niepełnosprawnym i małym dzieciom
- dla mnie rozrywką było wino na balkonie z widokiem na morze ;@), ale chyba jest tam jakaś podrzędna potańcówka czasami; do tego kilka miejsc, gdzie można coś zjeść - nic rewelacyjnego, choć dobrze wspomniam tiramisu :@)
pozdrov, K.
ps - sam szukam teraz miejsca na pobyt z dziećmi - przychodzi mi na myśl Lanterna z powodu apartamentów i infrastruktury - chcę zabrać rowery, a tam sąróżne ścieżki// odstręcza mnie jednak plaża i dno morza, ergo - nie jadę :@(