Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Osiołkowi w żłoby dano...Tribunj vs Kozino vs Sevid

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
el_guapo
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) el_guapo » 11.05.2007 06:40

...szukałem, szukałem...NIC. Aż tu nagle mam 3 oferty i nie wiem z której skorzystać... :lol: Termin 01.09 - 12.09

1. Odezwała się Vesna z Tribunji k. Vodic gdzie byliśmy w zeszłym roku - proponuje 42e/dobę
2. Odezwał się Marko z Kozina k.Zadaru gdzie byliśmy w 2004 - 40e/dobę
3. Odezwał się właściciel apartamentu z Sevid k.Mariny 35e/dobę

I w tym momencie zgłupiałem :roll: i nie wiem co wybrać. Ceny porównywalne, ale:
Tribunji znamy, bardzo nam się podobało, wszędzie blisko: sklep, restauracja, lody, Vodice...można chodzić piechotą.
Kozino też znamy, urocza 'dziura' w której w 2004 roku nie było prawie NIC, ot jeden sklep z dość marnym asortymentem. W pobliżu Petrcane, które jednak nie zachwyciło...inne 'atrakcje' tylko samochodem
Sevid - nowość, i dlatego mnie tam ciągnie. Z opisu wynika, że to 'dziura' podobna do Kozina. Rogoznica, Marina...poza zasięgiem spaceru na piechotę. 5km od głównej drogi...wychodzi na to że wszędzie trzeba jeździć samochodem...i to mnie boli najbardziej i wpływa na moje wahanie

CO RADZICIE Może ktoś był w Sevid i potrafi coś napisać i rozwiać moje wątpliwości
grzegorzch
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) grzegorzch » 18.06.2007 09:15

Sevid to maleńka miejscowość między Mariną a Rogoznicą.
Jest tam jeden sklepik z barkiem ale posiłki są dostępne po 17 /tak było w 2006r/.
W zeszłym roku jeździłem tam często z Mariny bo na plażach było pusto i można beż większego problemu dojechać samochodem do samej wody.
dwie plaże są wysypane żwirkiem, pozostałe dojścia do wody są kamieniste.
Nie ma na plaży prysznica bo w miejscowości tej nie ma wodociągu i wodę dowożą beczkowozami.
Generalnie jest to dość urokliwe miejsce ale nie wiem czy wytrzymałbym tam przez cały urlop.

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone