maslinka napisał(a):Zapraszam wirtualnie Chyba już dzisiaj... Zdecydowałam, że jednak rozpocznę rumuńską relację Jakoś się będzie pisała
Ale się cieszę, że będzie ta rumuńska relacja. Bardzo mi się podoba to, co pokazałaś nam do tej pory z Rumunii.
Franz napisał(a):Miło Cię widzieć w Rumunii - kraju, w którym bywam praktycznie co roku.
Pozdrawiam,
Wojtek
megidh napisał(a):maslinka napisał(a):Zapraszam wirtualnie Chyba już dzisiaj... Zdecydowałam, że jednak rozpocznę rumuńską relację Jakoś się będzie pisała
Ale się cieszę, że będzie ta rumuńska relacja. Bardzo mi się podoba to, co pokazałaś nam do tej pory z Rumunii.
ziemniak napisał(a):Dziękuje za kolejną świetną relację!
pomorzanka zachodnia napisał(a):Dzięki za relację ze wspaniałego urlopu.
DamianM napisał(a):Dzięki ,
Jak zawsze super
pomorzanka zachodnia napisał(a):Macedonia - wiem,że dobrze by mi tam było, ale tak strasznie tam daleko . Rumunia chyba jednak bliżej, może kiedyś... Z chęcią relację z Rumunii obejrzę.
megidh napisał(a):Dzięki za fajną relację.
Zawsze mi przykro, kiedy relacje się kończą.
Ale dobrze, że zaczniesz zaraz kolejną.
artkrak napisał(a):Świetna relacja, dużo ciekawych miejsc dzięki Tobie zapisałem do listy: must See.
piekara114 napisał(a):Aga, ja mam wrażenie, że Ty ze swoimi relacjami wręcz lecisz, ja to długo piszę swoje...
piekara114 napisał(a):Twój ranking Top10 pokazał jak wysoko oceniłaś Macedonię Północną...
HR - 5
MK - 4
RO - 1
...warto odwiedzać całkiem nowe dla nas kraje.
piekara114 napisał(a):Czekam na Rumunię i wiem, że odwiedzisz mój główny cel w tym kraju.
wiola2012 napisał(a):Dziękuję za chorwacko-macedońską wyprawę
Na rumuńską już mnie zaprosiłaś i na pewno będę.
mchrob napisał(a):Wiem jak łatwo się zniechęcić w relacjonowaniu, ale Twój wysiłek motywuje innych do udzielania się na tym forum.
mchrob napisał(a):Czekam na rumuńską relację, no i kolejną chorwacką - bez nich ciężko byłoby przetrwać kolejną zimę
Kapitańska Baba napisał(a):Zasmuciłaś mnie tylko tym, że nie lubisz gołąbków. A to takie śliczne ptaki Przez całą zimę przy sklepie gdzie robię zakupy siedział taki biały, śliczny. Nie bał się ludzi, nie uciekał. A od kilkunastu dni go nie spotykam. Jest mi smutno
Kapitańska Baba napisał(a):Dzięki Maslinko za super relację, za miejsca których nie znam, za ciekawe opowieści i śliczne zdjęcia i do zobaczenia
maslinka napisał(a):
Za obecność w tej bardzo Wam Wszystkim dziękuję
Pozdrawiam Wszystkich serdecznie
KONIEC
Powrót do Nasze relacje z podróży