maslinka napisał(a):Zapraszam wirtualnieChyba już dzisiaj... Zdecydowałam, że jednak rozpocznę rumuńską relację
![]()
Jakoś się będzie pisała
Ale się cieszę, że będzie ta rumuńska relacja. Bardzo mi się podoba to, co pokazałaś nam do tej pory z Rumunii.
Franz napisał(a):Miło Cię widzieć w Rumunii - kraju, w którym bywam praktycznie co roku.
Pozdrawiam,
Wojtek
megidh napisał(a):maslinka napisał(a):Zapraszam wirtualnieChyba już dzisiaj... Zdecydowałam, że jednak rozpocznę rumuńską relację
![]()
Jakoś się będzie pisała
Ale się cieszę, że będzie ta rumuńska relacja. Bardzo mi się podoba to, co pokazałaś nam do tej pory z Rumunii.
ziemniak napisał(a):Dziękuje za kolejną świetną relację!![]()
pomorzanka zachodnia napisał(a):Dzięki za relację ze wspaniałego urlopu.
DamianM napisał(a):Dzięki ,
Jak zawsze super![]()
pomorzanka zachodnia napisał(a):Macedonia - wiem,że dobrze by mi tam było, ale tak strasznie tam daleko. Rumunia chyba jednak bliżej, może kiedyś... Z chęcią relację z Rumunii obejrzę.
megidh napisał(a):Dzięki za fajną relację.
Zawsze mi przykro, kiedy relacje się kończą.
Ale dobrze, że zaczniesz zaraz kolejną.
artkrak napisał(a):Świetna relacja, dużo ciekawych miejsc dzięki Tobie zapisałem do listy: must See.
piekara114 napisał(a):Aga, ja mam wrażenie, że Ty ze swoimi relacjami wręcz lecisz, ja to długo piszę swoje...
piekara114 napisał(a):Twój ranking Top10 pokazał jak wysoko oceniłaś Macedonię Północną...
HR - 5
MK - 4
RO - 1
...warto odwiedzać całkiem nowe dla nas kraje.
piekara114 napisał(a):Czekam na Rumunię i wiem, że odwiedzisz mój główny cel w tym kraju.
wiola2012 napisał(a):Dziękuję za chorwacko-macedońską wyprawę![]()
Na rumuńską już mnie zaprosiłaś i na pewno będę.
mchrob napisał(a):Wiem jak łatwo się zniechęcić w relacjonowaniu, ale Twój wysiłek motywuje innych do udzielania się na tym forum.
mchrob napisał(a):Czekam na rumuńską relację, no i kolejną chorwacką - bez nich ciężko byłoby przetrwać kolejną zimę![]()
Kapitańska Baba napisał(a):Zasmuciłaś mnie tylko tym, że nie lubisz gołąbków. A to takie śliczne ptakiPrzez całą zimę przy sklepie gdzie robię zakupy siedział taki biały, śliczny. Nie bał się ludzi, nie uciekał. A od kilkunastu dni go nie spotykam. Jest mi smutno
![]()
Kapitańska Baba napisał(a):Dzięki Maslinko za super relację, za miejsca których nie znam, za ciekawe opowieści i śliczne zdjęcia i do zobaczenia
maslinka napisał(a):
Za obecność w tej bardzo Wam Wszystkim dziękuję
Pozdrawiam Wszystkich serdecznie![]()
![]()
KONIEC
Powrót do Nasze relacje z podróży