Jak tylko znajdę czas, prześledzę tę relację dokładniej, bo dotychczas wszystkie Twoje wpisy okazały się bardzo pomocne.
Myślę,że masz dar, talent do przekazu i dobre oko do zdjęć,więc zawsze warto do Ciebie zerknąć,pozdrawiam
croktoś napisał(a):Jak tylko znajdę czas, prześledzę tę relację dokładniej, bo dotychczas wszystkie Twoje wpisy okazały się bardzo pomocne.
Myślę,że masz dar, talent do przekazu i dobre oko do zdjęć,więc zawsze warto do Ciebie zerknąć,pozdrawiam
piotrf napisał(a):Nie zaciekawiła Was twierdza Arad , byliście tak blisko , wystarczyło przejść przez kładkę na Maruszy ( tej na górze zdjęcia ) . . . fajne miejsce do spacerów , jest tam kilka ciekawostek , polecam
piotrf napisał(a):Monastyr Hodoș-Bodrog to rewelacyjne miejsce na wyciszenie , gdy tam byliśmy ostatnio - trwał remont .
maslinka napisał(a):piotrf napisał(a):Nie zaciekawiła Was twierdza Arad , byliście tak blisko , wystarczyło przejść przez kładkę na Maruszy ( tej na górze zdjęcia ) . . . fajne miejsce do spacerów , jest tam kilka ciekawostek , polecam
Wydawało nam się, że jest niedostępna do zwiedzania. Gdzieś czytałam, że nie można tam wchodzić... Zresztą i tak nie byłoby czasu
Ta twierdza chyba najciekawiej wygląda z lotu ptaka czy też drona
mchrob napisał(a):Nie wiem czy to aktualne zdjęcie ale nie wygląda żeby zachęcali turystów do odwiedzin
Kapitańska Baba napisał(a):Piękny, klimatyczny kompleks Obłędne wnętrze klasztoru i te kwiaty na zewnątrz - to zdecydowanie moje klimaty
piotrf napisał(a):na teren twierdzy wchodziliśmy tą kładką , po drugiej stronie był fajny klub żeglarski i kilka restauracji , place zabaw dla dzieci , dyskoteka , było mnóstwo młodzieży
Powrót do Nasze relacje z podróży