Nefer napisał(a):maslinka napisał(a):Przypomina mi się budapesztańska rzeźba "Buty na brzegu Dunaju"...
Takie samo mam skojarzenie, jak patrzę na to zdjęcie.
Być może była to inspiracja dla twórców...
maslinka napisał(a):Kapitańska Baba napisał(a):Nie wiedziałam, że jesteś harfistką
Ja też nie wiedziałam
Kapitańska Baba napisał(a):maslinka napisał(a):Kapitańska Baba napisał(a):Nie wiedziałam, że jesteś harfistką
Ja też nie wiedziałam
Może to Twoje powołanie - wszak na naukę i zmiany nigdy nie jest za późno
mchrob napisał(a):Ten "grecki" pałac z kolumnami to już mistrzostwo w dziedzinie kiczu Ale w tym styropianie jakaś konstrukcja betonowa siedzi bo dach nad nimi potężny - no chyba że dach też ze styropianu ?
Kapitańska Baba napisał(a):Poczta to też dla mnie jakiś koszmarek.
maslinka napisał(a):Kapitańska Baba napisał(a):Poczta to też dla mnie jakiś koszmarek.
Lubię brutalistyczne budowle, chociaż to trudny styl , ale budynek poczty podoba mi się. Ciekawa brzydota
ziemniak napisał(a):Sveti Stefan już się chyba nie da zwiedzać z tego co pamiętam. Jest to hotel vip, ale mogę się mylić. Też w zeszłym roku zrobiliśmy tylko zdjęcie z daleka.
ziemniak napisał(a):Zajedzie może trochę misiem, ale taka prawda... znowu przez Ciebie chyba zmodyfikuję tegoroczne plany. Nie ma chyba drugiej takiej osoby na forum, która by tyle skorzystała z twoich relacji lub je zupełnie skopiowała. Jak byś pobierała opłaty to by się już pewnie spora suma uzbierała.
ziemniak napisał(a):Pozdrawiam i dziękuje
piotrf napisał(a):Arad to dobry wybór
piotrf napisał(a): mogliśmy się spotkać w Aradzie . . .
Powrót do Nasze relacje z podróży