piotrf napisał(a):Mieliśmy inny widok na hotel , a do miasta najszybciej docierałem pływadłem
piekara114 napisał(a):Jestem ciekawa tego Rabu z Twojego punktu widzenia i siedzenia, no i oczami Osiołka, bo jeden z planów 2023 zakłada czerwcową wyprawę do Chorwacji z kajakiem Landryną.
agus78 napisał(a):Też jestem ciekawa Rabu. Jakoś nigdy nie było nam tam po drodze. Chyba też ze względu na powszechny pogląd, ze na Rabie tylko piaszczyste plaże
mchrob napisał(a):Jak kiedyś znowu przejedziemy się tym odcinkiem Jadranki, to dam prowadzić małżonce, bo nigdy nie mogę się dobrze napatrzyć tymi widokami.
yarko2000 napisał(a):Jestem i z przyjemnością poczytam i pooglądam
Bratwojciech napisał(a):Melduje się . Też jakoś zawsze pomijałem tą wyspę. Za trzy tygodnie ruszamy do Cro na krótki urlop i nie bardzo wiemy gdzie. Więc może znów skorzystam z Twojej relacji
ventus napisał(a):Extra, że załapałem się na Waszą podróż. To idealny wstęp do mojej, wprowadza w nastrój. Start 06.08
Aguha napisał(a):Właściwie wchodzę tu raz w roku, spojrzeć, czy maslinka napisała relację! Czytam więc z przyjemnością
Serdecznie pozdrawiam
Nefer napisał(a):maslinka napisał(a):Przy okazji, bo nie miałam okazji jeszcze przedstawić - oto Maździak II :
Ale ten czas leci..., właściwie jeszcze chwilę temu, choć to już pewnie dobrych parę lat minęło, jeśli mnie pamięć nie zawodzi, w użyciu był Fabiak .
Habanero napisał(a):Cześć Aga
Relację czytamy i oglądamy na bieżąco.
Habanero napisał(a):Mazda piękna...ulubiony kolor Agnieszki.
Habanero napisał(a):Kajak prezentuje się super. Czekam na recenzję.
Habanero napisał(a):Pozdrawiamy z Cro
maslinka napisał(a):Piotrze, czy Wy przypadkiem nie byliście w Sv. Stefanie? Powiedz jeszcze, że w tym samym terminie My urlopowaliśmy w tej miejscowości od 21 do 26 lipca.
piotrf napisał(a):Wielka szkoda . . .
Potem było Skopie i Subotica - Palić w drodze do domu
piekara114 napisał(a):Ale z tą Ochrydą się złożyło.... My byliśmy w samej Ochrydzie 17/18 lipca, czyli między Piotrem a Agą
Goniaa napisał(a):Z przyjemnością zasiadam i ja do czytania i oglądania
Adek99 napisał(a):Rab w planach na kiedyś, Jezioro Ochrydzkie też, będę tu zaglądał.
longtom napisał(a):maslinka napisał(a):Habanero napisał(a):Kajak prezentuje się super. Czekam na recenzję.
Szczegółowo opiszę, jak się zachowywał na wodzie
Jestem ciekaw. Nasza Aqua Marina jest niebiesko-biało-czerwona.
pzdr
Magda O. napisał(a):O, chętnie zajrzę na Rab. Byliśmy tam dwa lata temu trochę z musu, bo dołączaliśmy do znajomych, którzy nota bene nie wiedzieli, że przyjedziemy i zaskoczyliśmy ich we współpracy z właścicielką apartmana - wyskoczyliśmy im z tarasu z transparentem także wspomnienia miłe, ale sama wyspa niespecjalnie przypadła mi do gustu. Pewnie z perspektywy wodnego osiołka jest dużo ciekawiej
maxredaktor napisał(a):Relację również śledzę na bieżąco i niecierpliwie czekam na pierwsze wodowanie Nasz kajak w tym sezonie wody jeszcze nie widział, mam nadzieję, że do końca sezonu to się zmieni.
maslinka napisał(a):Jak tu się nie uśmiechać, kiedy pięknie świeci nam marina po drugiej stronie zatoki, a przed nami całe wakacje
Powrót do Nasze relacje z podróży