darek1 napisał(a):sviva napisał(a):Jako, że dziewice i prawiczki w podróżowaniu po Chorwacji nie wiedziały że można znaleźć nocleg w ciemno to rozpoczęliśmy poszukiwania mordercze poszukiwania. Wiele telefonów wykonaliśmy, drogo to nas wyniosło ( właściwie to naszych szefów bo dzwoniliśmy z telefonów służbowych - jakoś tak lepsza jakoś dźwięku w nich była...) I w końcu znaleźliśmy. Był. Czekał na nas!!!
W poczuciu obywatelskiego obowiązku doniosę przełozonym o tym, że korzystaliście bezpodstawnie z telefonu słuzbowego. Tak nie może być. To jest wyłudzenie z Waszej strony korzysci majatkowej. O powyższym zamelduję także administratorowi forum i zawnioskuję o usunięcie Was z naszej społeczności.
Żeby ładować samochód przy wykorzystaniu drabiny - to już koniec świata. Brakowało mi tam worka kartofli ??? Czyżbyście zapomnieli.
woka napisał(a):Torac napisał(a):sviva napisał(a):Aldonka napisał(a):Torac napisał(a):sviva napisał(a):
.... myśleliśmy nad Medziugorie w BiH, albo Marija Bistrica lub Trsat ale zupełnie przez przypadek wybór padł na Novalję..;P
Medjugorie vs Navalija , ale macie rozrzut ....
Ja bym powiedziała nawet ZRCE konta Medjugorie - to dopiero rozrzut
Ja nie widzę żadnych kontrowersji...;D
Ja kontrowersji również nie widzę .
Ja widzę ........ brak jednej litery.
sviva napisał(a):Miejsce zbiórki wszystkich uczestników to Kępno w woj. dolnośląskim.
junkers111 napisał(a):sviva napisał(a):Miejsce zbiórki wszystkich uczestników to Kępno w woj. dolnośląskim.
Chyba raczej woj. wielkopolskie (ostatni powiat na południu)
Swoją drogą pozdrawiam ziomków, nawet wydaje mi się że kojarzę tego Vito z miasta.
Pozdrawiam
sviva napisał(a):junkers111 napisał(a):sviva napisał(a):Miejsce zbiórki wszystkich uczestników to Kępno w woj. dolnośląskim.
Chyba raczej woj. wielkopolskie (ostatni powiat na południu)
Swoją drogą pozdrawiam ziomków, nawet wydaje mi się że kojarzę tego Vito z miasta.
Pozdrawiam
Rzeczywiście. przeoczenie... Vito księdza, ale go przenieśli ponoć bo lubił to czego nie powinien...
sviva napisał(a):Prawdziwą próbę rozdziewiczania uważam za odbytą. Co więcej tak mi to rozdziewiczanie się spodobało, że jadę w tym roku po raz kolejny.