No i plecak też zrobił na mnie wrażenie, wspomnienia o moim pomarańczowym wróciły

pozdrawiam

Tymona napisał(a):Czekałam na dalszy rozwój wydarzeń i na zdjęcia. Zdjęcia rewelacyjne - poproszę o więcejDzięki nim przypomniałam sobie, że polskie góry to jednak piękne są
No i plecak też zrobił na mnie wrażenie, wspomnienia o moim pomarańczowym wróciły![]()
pozdrawiam
Lidia K napisał(a):...
Bardzo jestem ciekawa jak przeskoczysz szczelinę a wcześniej czy drabinka miała wszystkie szczebelki?
Bocian napisał(a):Na górach to ja się nie znam ale patrząc na rzesze ludzi chodzących po tym szlaku to nie może być zbyt trudna wyprawa... Droga trochę podobna jak na Ilje nad Orebićem. To oczywiście moja subiektywna ocena. Fajna wycieczka.
Wejście na sv Ilja to spacer po górach. Mówienie o trudnościach w tym przypadku to jakiś żart,
Bocian napisał(a):Wejście na sv Ilja to spacer po górach. Mówienie o trudnościach w tym przypadku to jakiś żart,
Zapraszam więc ze mną na Ilje , zobaczymy kto kiedy przestanie żartować...:) Mając na uwadze zdjęcia z poprzedniej strony które zapodał Leszek to niektóre z nich przypominają wejście na Ilje , szczególnie te gdzie idzie się płaską drogą z kamieni. Takie w dużej części jest podejście na Ilje, oczywiście szlakiem. Trudność zależy od drogi jaka obierzemy. Nie twierdzę , że to przedstawiane wejście to łatwizna ale tłumy są zadziwiające... Czy tylu jest bezmyślnych turystów w górach? Co do kolan to u mnie w biurze "połowa" ludzi ma pozrywane wiązadła i niektórzy nie maja rzepek a jakoś daja sobie radę więc nie wszyscy mamy takie same kolana...
Sorki za zaśmiecanie ale to tez droga na Ilję... W dole kumpel, taki żółty
Sorki za OT, czytamy dalej...
nie upoważnia do szydzenia z innych