Leszek. Dopiero teraz na tą wyprawę wpadłem.
Podziwiam!
Leszek Skupin napisał(a):Bardzo charakterystyczna skałka może ktoś będzie wiedział, w którym to jest miejscu, bo ja już nie pamiętam
Foto Misiek.
JacYamaha napisał(a):Szacun panowie.
kasia72 napisał(a):Kolega na ostatnim zdjęciu wygląda jak mnich w trakcie medytacji
Zdjęcia zaje..... , po prostu dech zapiera. Szacun panowie
Fatamorgana napisał(a):Trzecie i przedostatnie najfajniej pokazuje przedwieczorne góry.
Btw. Zamarzła Przełęcz?
Przy Zamarłej Turni z tymi pięknymi stromymi płytami opadającymi ku 5 Stawom znajduje się Zmarzła Przełecz. Nazwa wzięta od Zmarzłego Stawu poniżej w dolinie.
Tak czy siak, można tam zmarznąć.
Nawet w sierpniu, w czasie opadów śniegu i spadku temperatury do 0st.
Co miałem wątpliwą przyjemność przeżyć.
Jolanta M napisał(a):Lesiu, miałeś szczęście, że ta skała jeszcze jest.
Ktoś już ją usiłował zepchnąć.
.
piamir napisał(a):Witam. Dzięki koledze Leszkowi za tę relację. Jak pięknie wracają wspomnienia. Byłem z żoną kilka razy na Orlej Perci. Od 20 lat chodzimy po Tatrach i twierdzę, że nic nie może równać się z Orlą. Każde zdjęcie z Twojej relacji przywołuje własne wspomnienia, obrazy. Tatry były naszą miłością do momentu kontuzji kolana mojej żony. Teraz też wędrujemy po Tatrach, ale już nie tak intensywnie. Za to dzięki kontuzji zyskaliśmy Cro, ponieważ okazało się,że nie możemy po wypadku jechać w Tatry, pojechaliśmy więc na Peljesac i zyskaliśmy naszą drugą miłość turystyczną. Jeszcze raz dziękuję.
Monte Christo napisał(a):Leszek przez tyle lat nie byles ? gdzies ty sie uchował.
Ale tak sobie przeczytałem, i mysle sobie ze ty to sie kreujesz na jakiegos dziadka a nie Faceta w sile wieku sredniego )
Leszek Skupin napisał(a):Fata ... czy Ty przypadkiem nie przybywasz tu do nas z KKM-u
MAPA napisał(a):Superfajna męska wyprawa !
...
Pozdrawiam serdecznie.
Fatamorgana napisał(a):Leszek Skupin napisał(a):Fata ... czy Ty przypadkiem nie przybywasz tu do nas z KKM-u
Też, choć pomiędzy pustynią a mirażami jest jeszcze kilka innych miejsc gdzie się pojawiam i znikam.
Richu mnie zachęcił.