karoljasinski napisał(a):Wracając do tematu promu mam do Was jeszcze jedno pytanie... W jaki sposób kupowaliście bilety? Przez internet z wyprzedzeniem czasowym czy na miejscu po przyjeździe? Czy jest możliwość, że nie wystarczy miejsca na promie (przy zakupie po przyjeździe) przez co będziemy zmuszeni płynąć następnym za kilka godzin?
karoljasinski napisał(a):Wracając do tematu promu mam do Was jeszcze jedno pytanie... W jaki sposób kupowaliście bilety? Przez internet z wyprzedzeniem czasowym czy na miejscu po przyjeździe? Czy jest możliwość, że nie wystarczy miejsca na promie (przy zakupie po przyjeździe) przez co będziemy zmuszeni płynąć następnym za kilka godzin?
romuald22 napisał(a):karoljasinski napisał(a):Wracając do tematu promu mam do Was jeszcze jedno pytanie... W jaki sposób kupowaliście bilety? Przez internet z wyprzedzeniem czasowym czy na miejscu po przyjeździe? Czy jest możliwość, że nie wystarczy miejsca na promie (przy zakupie po przyjeździe) przez co będziemy zmuszeni płynąć następnym za kilka godzin?
Ale o jakie bilety pytasz? I przede wszystkim skąd?
Na Orebič czy gdzieś z Orebič? Np: na Korčulę?
Ja do Orebiča dojechałem kiedyś samochodem. Na Korčulę z Orebiča płynąłem promem.
karoljasinski napisał(a):romuald22 napisał(a):karoljasinski napisał(a):Wracając do tematu promu mam do Was jeszcze jedno pytanie... W jaki sposób kupowaliście bilety? Przez internet z wyprzedzeniem czasowym czy na miejscu po przyjeździe? Czy jest możliwość, że nie wystarczy miejsca na promie (przy zakupie po przyjeździe) przez co będziemy zmuszeni płynąć następnym za kilka godzin?
Ja do Orebiča dojechałem kiedyś samochodem. Na Korčulę z Orebiča płynąłem promem.
Pytam o prom na Orebić z miasta Ploče.
pancezary napisał(a):karoljasinski napisał(a):romuald22 napisał(a):karoljasinski napisał(a):Wracając do tematu promu mam do Was jeszcze jedno pytanie... W jaki sposób kupowaliście bilety? Przez internet z wyprzedzeniem czasowym czy na miejscu po przyjeździe? Czy jest możliwość, że nie wystarczy miejsca na promie (przy zakupie po przyjeździe) przez co będziemy zmuszeni płynąć następnym za kilka godzin?
Pytam o prom na Orebić z miasta Ploče.
Tak jak pisałem wyżej, rano wystarczy Ci godzina przed odpłynięciem, po południu w sezonie na pewno więcej, więc jeżeli nie masz za sobą całej nocy drogi za kierownicą tylko jedziesz gdzieś z Chorwacji i jesteś wypoczęty to naprawdę lepiej pojechać lądem, wrażenia niezapomniane.
Jacek_P napisał(a):Warto szukać tak kluczowych informacji w pewnych źródłach. Takim jest z pewnością strona polskiego MSZ.
https://www.gov.pl/web/dyplomacja/bosnia-i-hercegowina
Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne