kev21 napisał(a): ja nie bede lamal regulaminu.
Troszkę jednak łamiesz ten regulamin
kev21 napisał(a): ja nie bede lamal regulaminu.
gienia napisał(a):W 2009 byliśmy w Orebicu. Te dwa tygodnie wakacji wspominam naprawdę cudownie. Na forum krąży wiele zdań na temat tej miejscowości. Piszecie, że dużo Polaków-to fakt. Na plaży, czy podczas wieczornych spacerów brzegiem plaży non stop słychać nasz język.
gienia napisał(a):W 2009 byliśmy w Orebicu. Te dwa tygodnie wakacji Dodam jeszcze, że podczas pobytu wybraliśmy się na wycieczkę kajakową na pobliskie wyspy i naprawde nie mamy czego żałować. Świetnie jest popatrzeć na Orebić z "innego brzegu"
Rzeczywiście Orebić jest trochę zatłoczony, ale mi osobiście to nie przeszkadza;)
pozdrav
gonzo napisał(a):gienia napisał(a):W 2009 byliśmy w Orebicu. Te dwa tygodnie wakacji wspominam naprawdę cudownie. Na forum krąży wiele zdań na temat tej miejscowości. Piszecie, że dużo Polaków-to fakt. Na plaży, czy podczas wieczornych spacerów brzegiem plaży non stop słychać nasz język.
A ja znowu na odwrót trafiam na Czechow.
FUX napisał(a):Nie wiem, dlaczego Wam Czesi przeszkadzają...
Ja mam ich w sąsiedztwie co rok i jest ok.
Wole ich, niz napier... Polaków, lażących po wsi z puszkami Tyskiego o 10 rano w stanie mocno zawianym i rzucających q...mi...
FUX napisał(a):Nie wiem, dlaczego Wam Czesi przeszkadzają...
Ja mam ich w sąsiedztwie co rok i jest ok.
Wole ich, niz napier... Polaków, lażących po wsi z puszkami Tyskiego o 10 rano w stanie mocno zawianym i rzucających q...mi...
Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne