robo111 napisał(a):Przyjechałem właśnie z Orebica i najbardziej co mnie zaskoczyło to niebywała ilość Polaków, miałem wrażenie że to jest jakiś najazd, myślę że było ich więcej niż Chorwatów nie mówiąc już o innych nacjach.
adamgcko napisał(a):My wróciliśmy z Orebica tydzień temu , mieszkaliśmy w tym samym apartamencie co ines , dobre winko kupowaliśmy od Darko w winiarni na tej samej ulicy . Orebic spokojna mieścinka , lodziarnia , marina , świeża roślinność.Okolice Orebica zachęcają do wycieczek , piękne widoki .Polecam wycieczkę do Trpanj i kąpiel w zatoce Divna....
Rojodziejowa napisał(a):Wróciłam dzis. Juz bym chciała wrócić. Piękne miejsce. Zakupione wino u Indijana i w willi AnaDingacz. Pyszności. Lody w Oazie odwiedzane bardzo często I te kojoty po nocach
Wspaniale!
Al Cro nalepki nie widziałam :/
ines napisał(a):adamgcko napisał(a):My wróciliśmy z Orebica tydzień temu , mieszkaliśmy w tym samym apartamencie co ines , dobre winko kupowaliśmy od Darko w winiarni na tej samej ulicy . Orebic spokojna mieścinka , lodziarnia , marina , świeża roślinność.Okolice Orebica zachęcają do wycieczek , piękne widoki .Polecam wycieczkę do Trpanj i kąpiel w zatoce Divna....
Ile płaciliście za apartament w tym roku?W ogóle w którym mieszkaliście-które piętro ? Fakt, że to szczyt sezonu...a winko u Darko dobre i blisko było, my co wieczór z buteleczkami biegaliśmy
adamgcko napisał(a):ines napisał(a):adamgcko napisał(a):My wróciliśmy z Orebica tydzień temu , mieszkaliśmy w tym samym apartamencie co ines , dobre winko kupowaliśmy od Darko w winiarni na tej samej ulicy . Orebic spokojna mieścinka , lodziarnia , marina , świeża roślinność.Okolice Orebica zachęcają do wycieczek , piękne widoki .Polecam wycieczkę do Trpanj i kąpiel w zatoce Divna....
Ile płaciliście za apartament w tym roku?W ogóle w którym mieszkaliście-które piętro ? Fakt, że to szczyt sezonu...a winko u Darko dobre i blisko było, my co wieczór z buteleczkami biegaliśmy
Witam ines , mieszkaliśmy w apartamencie na I piętrze po prawej stronie , cena 45E .Rezerwacji dokonaliśmy już w grudniu 2008 . Twoja relacja zwróciła naszą uwagę na ten region i przekonaliśmy się , że warto było tam pojechać.Pozdrawiam
Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne