grax napisał(a):Jarek999 napisał(a):HubertBiad napisał(a):A jak woda ciepła już?
Woda bajeczna . Już mi jej brakuje .
Pozdrawiam teraz wyjeżdżających i już im zazdroszczę, że to wszystko jeszcze przed nimi.
to pojedz jeszcze raz
Rojodziejowa napisał(a):....A jakieś sprawdzone źródło winka na Peljesacu macie?
Rojodziejowa napisał(a):martabartek poczytaj tutaj
http://cro.pl/forum/viewtopic.php?t=21390&postdays=0&postorder=asc&highlight=orebic%20relacja&start=0
.:Kasia:. napisał(a):Witam
w ten poniedziałek tj.20 lipca wróciłam ze swą Familą z OREBICA
co chcecie wiedzieć pytajcie !...ledwo co wróciłam a juz wiem gdzie za rok hhehhee.....(szok pourlopowy )
.:Kasia:. napisał(a):Witam
w ten poniedziałek tj.20 lipca wróciłam ze swą Familą z OREBICA
co chcecie wiedzieć pytajcie !...ledwo co wróciłam a juz wiem gdzie za rok hhehhee.....(szok pourlopowy )
martabartek napisał(a):Mam pytanie czy po 10 września w Orebicu jest jeszcze jakieś życie ? Chodzi mi o otwarte knajpki i jakiegoś czlowieka na głownej ulicy hehe ) I czy jest jeszcze fajna pogoda czy już raczej kapryśna?
Rojodziejowa napisał(a):Z tego co pamiętam na forum jest bardzo fajna relacja pobytu w Orebicu we wrześniu. Spróbuj jej poszukać. Relacjonowała piękna dziewczyna, której nicka nie pamiętam, ale z tego co pamiętam miała tu takie "powodzenie" (nie tylko ze względu na urodę, ale również na piękny opis), że napewno jakić cromaniak podpowie tutaj jej nick
poszperałam i już wiem! to była relacja Ines
Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne