Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Orebic

W Chorwacji jest mnóstwo wartych zobaczenia miejsc. Zwiedzanie lub wypoczynek, albo i jedno, i drugie? Byłeś gdzieś lub chcesz się dowiedzieć czegoś od innych? To właśnie tutaj możesz to zrobić.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
martabartek
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) martabartek » 13.07.2009 08:40

Mam pytanie czy po 10 września w Orebicu jest jeszcze jakieś życie :lol: ? Chodzi mi o otwarte knajpki i jakiegoś czlowieka na głownej ulicy hehe ;)) I czy jest jeszcze fajna pogoda czy już raczej kapryśna?
Rojodziejowa
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) Rojodziejowa » 13.07.2009 15:12

Z tego co pamiętam na forum jest bardzo fajna relacja pobytu w Orebicu we wrześniu. Spróbuj jej poszukać. Relacjonowała piękna dziewczyna, której nicka nie pamiętam, ale z tego co pamiętam miała tu takie "powodzenie" (nie tylko ze względu na urodę, ale również na piękny opis), że napewno jakić cromaniak podpowie tutaj jej nick :)

poszperałam i już wiem! to była relacja Ines :)
martabartek
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) martabartek » 13.07.2009 16:18

Tak kojarzę Ines

Jeszcze nie bardzo umiem wyszukać sobie to, co mnie interesuje, bo wpisuję np orebic relacja, albo orebic i wysakuje mi mnóstwo tematów, które akurat w tym momencie, mnie nie interesują np. wyspa Pag, wyspa Ciovo, czy cos w tym stylu.... :?
Jarek999
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Jarek999 » 13.07.2009 19:16

grax napisał(a):
Jarek999 napisał(a):
HubertBiad napisał(a):A jak woda ciepła już?

Woda bajeczna :D . Już mi jej brakuje :( .
Pozdrawiam teraz wyjeżdżających i już im zazdroszczę, że to wszystko jeszcze przed nimi. :(

to pojedz jeszcze raz :P :)

Niestety szef położył już na mnie łapę :(
Ale jak mnie zastąpisz..... :D
Rojodziejowa
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) Rojodziejowa » 13.07.2009 19:39

martabartek poczytaj tutaj

http://cro.pl/forum/viewtopic.php?t=21390&postdays=0&postorder=asc&highlight=orebic%20relacja&start=0

Jeszcze jedno pytanko do stałych bywalców. A jakieś sprawdzone źródło winka na Peljesacu macie?
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 13.07.2009 19:44

Rojodziejowa napisał(a):....A jakieś sprawdzone źródło winka na Peljesacu macie?

http://cro.pl/forum/viewtopic.php?t=21447&highlight=
martabartek
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) martabartek » 13.07.2009 20:09

Rojodziejowa
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) Rojodziejowa » 13.07.2009 20:10

Piotrku dziękuję bardzo. Zapisałam w kajeciku i na pewno tam zawitam juz za parę dni :)
.:Kasia:.
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) .:Kasia:. » 23.07.2009 16:12

Witam
w ten poniedziałek tj.20 lipca wróciłam ze swą Familą z OREBICA :)
co chcecie wiedzieć pytajcie !...ledwo co wróciłam a juz wiem gdzie za rok hhehhee.....(szok pourlopowy :lol: )
grax
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) grax » 23.07.2009 16:42

.:Kasia:. napisał(a):Witam
co chcecie wiedzieć pytajcie !...ledwo co wróciłam a juz wiem gdzie za rok hhehhee.....(szok pourlopowy :lol: )

napisz na maila mojego swoje GG : chetnie porozmawiam na temat Orebic..tu to za dlugo czekac na rozmowe..albo skype.
A107T4
Turysta

Nieprzeczytany postnapisał(a) A107T4 » 23.07.2009 17:07

.:Kasia:. napisał(a):Witam

Jutro wyjeżdżam do Orebić. Mój GG 8414155. Proszę o kontakt
ines
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) ines » 23.07.2009 18:10

martabartek napisał(a):Mam pytanie czy po 10 września w Orebicu jest jeszcze jakieś życie :lol: ? Chodzi mi o otwarte knajpki i jakiegoś czlowieka na głownej ulicy hehe ;)) I czy jest jeszcze fajna pogoda czy już raczej kapryśna?

Witaj, W Orebic we wrześniu juz pustawo..knajpy otwarte.
Ludzi niedużo, trochę jest w hotelach, a częśc chce dostać się na prom.
Tak czy siak Peljesac to dla mnie najpiękniejszy region Cro-ten zapach wina we wrześniu, wycie kojotów i ta przepiękna przyroda..eh :), wakacje w Orebic wspominam najmilej ze wszystkich 5pobytów w Cro..na pewno tam wrócę..a pogoda, jej nie przewidzisz..my zawsze we wrześniu mamy 30-35 st, może sie zdarzyć zalamanie pogody, ale to na 2-3dni góra.. :)
Udanych wakacji życzę, na półwyspie nie będziesz się nudzić...będzie bosko :)
ines
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) ines » 23.07.2009 18:11

Rojodziejowa napisał(a):Z tego co pamiętam na forum jest bardzo fajna relacja pobytu w Orebicu we wrześniu. Spróbuj jej poszukać. Relacjonowała piękna dziewczyna, której nicka nie pamiętam, ale z tego co pamiętam miała tu takie "powodzenie" (nie tylko ze względu na urodę, ale również na piękny opis), że napewno jakić cromaniak podpowie tutaj jej nick :)

poszperałam i już wiem! to była relacja Ines :)

heheh :) Tak to ja :)
Serdecznie Pozdrawiam !

Kilka zdjęć z Orebic:
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
.:Kasia:.
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) .:Kasia:. » 23.07.2009 20:06

Grax nie wiem gdzie twój meil kurka.........
MWN
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) MWN » 23.07.2009 23:57

Najlepsze mają w Tri Palmy domace vino. Wszystkie inne są przereklamowane i zbyt drogie jak za takie siki. Podobno w Zuljanie mają jeden chłop dobre wino, ale sprzedaje tylko swoim znajomym. Ale piłem i było godne polcecenia.
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne

reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone