Lucy11 napisał(a):Witam, witam.
KRK to taki skrót lotniskowy i oczywiście chodzi o Kraków.
O jak ładnie , jednak są polskie literki
Tak trzymaj w następnych postach.
Villa Marija Orebič
OREBIČ
Lucy11 napisał(a):Witam, witam.
KRK to taki skrót lotniskowy i oczywiście chodzi o Kraków.
Lucy11 napisał(a):Ja potwornie nie znoszę pisać Polskimi literkami, ale będę się starać. Ja z tych co się ciągle śpieszą .....
Ja potwornie nie znoszę pisać Polskimi literkami, ale będę się starać. Ja z tych co się ciągle śpieszą .....
Dziękuje za ten link. Właśnie tam znalazłam tą wille i jak na złość nic więcej o niej w wszechświecie i takie to mi się wydało leciutko podejrzane.
Janusz Bajcer napisał(a):Lucy11 napisał(a):Ja potwornie nie znoszę pisać Polskimi literkami, ale będę się starać. Ja z tych co się ciągle śpieszą .....
A ja bardzo nie znoszę , jak muszę czytać tekst , szczególnie dłuższy bez polskich liter
Tu na forum jest dużo relacji z wakacji, dość obszernych i szczegółowych, nie wyobrażam sobie tych relacji czytać , gdyby były napisane tak jak Twój pierwszy post.
Nie wiem czy wiesz , ale jest taka akcja BYKOM-STOP i ja ją popieram.
Upominam tu na forum nie tylko Ciebie, innych też, z różnym skutkiem
Lucy11 napisał(a):Rany już dawno nie czułam się jak w szkole:) ale mnie posadziliście do kozy. Niestety moja praca to angielski, angielski , angielski -prawie zapomniałam zdań klecić w ojczystym języku.
JacYamaha napisał(a):HubertBiad napisał(a):Mam pytanko dotyczące stacji tankowania gazu lpg?
Czy wogóle na półwyspie znajduje się takowa?
Jeżeli nie to gdzie jest najbliższa?
Zacznij czytanie od tego
Lucy11 napisał(a):Orebic to nasze miejsce na ziemi. Chyba tak moge powiedziec po zeszlorocznych wakacjach.
Jednakze po minie jaka okazal sie apartament przy ul.Starcevica (DOM1)postanowilam zasiegnac tym razem troche jezyka i poszukac informacji u was.
Niestety nic nie udalo mi sie wynalesc. Czy ktos z was zna moze apartamenty w Willa Marija?
.........................
Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne