peligrosa napisał(a):Czy w Orebicu jest kantor wymiany walut A jak nie w Orebicu, to gdzie najbliżej
Ja wymieniałem pieniądze w banku k. Konzuma (wjeżdżając do Orebica bank znajduje się tak mniej więcej w połowie miasteczka po prawej stronie).
Gregory napisał(a):peligrosa napisał(a):Czy w Orebicu jest kantor wymiany walut A jak nie w Orebicu, to gdzie najbliżej
Ja wymieniałem pieniądze w banku k. Konzuma (wjeżdżając do Orebica bank znajduje się tak mniej więcej w połowie miasteczka po prawej stronie).
Sławomir Wocial napisał(a):peligrosa napisał(a):Czy w Orebicu jest kantor wymiany walut A jak nie w Orebicu, to gdzie najbliżej
:):) Nie przesadzaj Orebić ma ponad 4000 stałych mieszkańców. Tam są banki, poczta , kantory...
zauroczona napisał(a):Kochani, pytanie do tych, którzy już byli w Orebicu:
czy w Orebicu są bankomaty ZAGREBACKA BANKA?
Szukałam na stronie tego banku lokalizacji bankomatów i Orebica nie było na liście - może nie była ona aktualizowana? Podpowiedzcie proszę.
peligrosa napisał(a):Sławomir Wocial napisał(a):peligrosa napisał(a):Czy w Orebicu jest kantor wymiany walut A jak nie w Orebicu, to gdzie najbliżej
:):) Nie przesadzaj Orebić ma ponad 4000 stałych mieszkańców. Tam są banki, poczta , kantory...
Co nie przesadzaj będę pytać o co mi się podoba właśnie teraz spytam, czy walutę zwaną - złoty - mi tam wymienią
MWN napisał(a):NIE MA żadnego połączenia z Korculi do Hvar oprócz tego małego promu o 6 rano i nie jest to prom Jadrolinii. Prom Jadrolinii z Dubrovnika zatrzymuje się tylko w Vela Luka, chyba żeby się coś zmieniło.
A na Ilię można wejść na 2 sposoby od strony klasztoru i od strony samego miasteczka. Można też wejść i zejść drogą kombinowaną. W innych częściach półwyspu nie znam szczegółowo scieżek turystycznych, ale dla kogo byłoby je robić w tak niedostępnym terenie?
Sławomir Wocial napisał(a): Co do banku to tam jest Splitska Banka. Czyli nie UniCredit.
Sławomir Wocial napisał(a):zauroczona napisał(a):Sławomir Wocial napisał(a): Co do banku to tam jest Splitska Banka. Czyli nie UniCredit.
DZIĘKI. Wiedziałeś, że chodzi mi o UniCredit
A co? masz konto w PekaO Sa. ?? :)
Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne