Sławomir Wocial napisał(a):Zawsze to ok 20 litrów paliwa A tunel super Ale najlepszy jest jednak widok jak sie z niego wyjedzie... I pomyśleć , że nasza Bożenka zrezygnowała z Dingača przez ten tunel :) Żeby wiedziała , że można przez Trstenic...
Danka napisał(a):Sławomir Wocial napisał(a):Zawsze to ok 20 litrów paliwa A tunel super Ale najlepszy jest jednak widok jak sie z niego wyjedzie... I pomyśleć , że nasza Bożenka zrezygnowała z Dingača przez ten tunel :) Żeby wiedziała , że można przez Trstenic...
no to trza ją było uświadomić , albo powiedzieć , że jest opcja zostania przed tunelem w winiarni
peligrosa napisał(a):MWN napisał(a):Acha i warto pojechać do Loviste na końcu Peljesaca.
Loviste jest w planie a swoją drogą, jest tam jakaś miła plaża? Kamienista chyba, tak?
krzysiek1956 napisał(a):XRAFI
Z tego co piszesz, będziemy w jednym terminie 13.09-20.09 w Orebiczu. samochodzik okleiłeś kwaterę wybrałeś?
Też czytałem opisy INES,relacje MWN,SAŁAWKA WOCIALA,TOUDEE,DANKI,BUBERA i wielu innych których nie wymieniłem.
Oglądałem ich fantastycznezdjęcia.Oczywiście z wielu rad zamierzam skorzystać.Jak się spotkamy to na górkę ,960 npm razem się wybierzemy jak nie dasz rady to na piwko,
nara
Za radą INES kwaterę znajdę ,jak zajadę.
Gregory napisał(a):peligrosa napisał(a):MWN napisał(a):Acha i warto pojechać do Loviste na końcu Peljesaca.
Loviste jest w planie a swoją drogą, jest tam jakaś miła plaża? Kamienista chyba, tak?
Plaża kamienista w zatoczce, szczerze mówiąc mnie nie zachwyciła, ale to kwestia gustu.
Pozdr
Sławomir Wocial napisał(a):Danka napisał(a):Sławomir Wocial napisał(a):Zawsze to ok 20 litrów paliwa A tunel super Ale najlepszy jest jednak widok jak sie z niego wyjedzie... I pomyśleć , że nasza Bożenka zrezygnowała z Dingača przez ten tunel :) Żeby wiedziała , że można przez Trstenic...
no to trza ją było uświadomić , albo powiedzieć , że jest opcja zostania przed tunelem w winiarni
U Indjana można sie zasiedzieć
Tylko, że my wtedy jeszcze sie nie znaliśmy Bożenka opowiedziała nam to kiedyś na grillu u niej w ogrodzie
Pozdrav.
Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne