mireks napisał(a):A czy w Orebicu jest gdzie wieczorem pospacerować,jakaś promenada,wieczorem gdzieś przy piwku usiąść i muzyki posłuchać.
Jest i to długa. Odechce Ci sie chodzić. Kolo portu jest parę punktów. Polecam.
wojtek51 napisał(a):FUX napisał(a):Sławomir Wocial napisał(a):niezapominajka napisał(a):a ja mam jeszcze jedno pytanie. Czy z Orebica wypływają takie stateczki wycieczkowe ze szklanym dnem? Rok temu w Vodicach sie na taką wycieczkę nie załapalismy, a widzę, że córa odpuścić nie zamierza
Byłem w Orebiću ładnych kilkanaście razy, nigdy tak naprawdę nie szukałem tego typu atrakcji ale nigdy nie widziałem nawet reklamy takiego stateczku. A raczej by się reklamowali z taka atrakcją.
Świta mi, że na Korculi coś takiego widziałem, ale głowy nie dam...
Możesz spokojnie ją dać. Na Korculi taki stateczek był w ofercie jednego z biur mieszczących się w porcie.
W Orebiciu takiej atrakcji nie było.
FUX napisał(a):mireks napisał(a):A czy w Orebicu jest gdzie wieczorem pospacerować,jakaś promenada,wieczorem gdzieś przy piwku usiąść i muzyki posłuchać.
mireks napisał(a):FUX napisał(a):mireks napisał(a):A czy w Orebicu jest gdzie wieczorem pospacerować,jakaś promenada,wieczorem gdzieś przy piwku usiąść i muzyki posłuchać.
Czy tylko przy porcie są te punkty,przy porcie nie lubię piwa pić.
FUX napisał(a):mireks napisał(a):FUX napisał(a):mireks napisał(a):A czy w Orebicu jest gdzie wieczorem pospacerować,jakaś promenada,wieczorem gdzieś przy piwku usiąść i muzyki posłuchać.
Czy tylko przy porcie są te punkty,przy porcie nie lubię piwa pić.
Nie tylko. Ale z widokiem na morze tak.
alexsia napisał(a):Jadę do Orebica pod koniec czerwca i tu mam prośbę do tych co byli i może mogą pomóc. Nie mogę nigdzie w necie znaleźć interntetowej mapy tego miasteczka z ulicami. Zarezerwowałam kwaterę w adriatica.net , mam juz dokładny adres i chciałabym zobaczyć w którym miejscu Orebica dokładnie będę stacjonować - jak narazie 2 dni siedzienia w necie nie przyniosło żadnych rezultatów więc jak macie jakies linki to serdecznie poproszę.
Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne