Byłem 2 lata temu w cro cięgiem 3 tyg.
Za dlugo....
W zeszłym roku tydzień na weekend, później 2 tyg. ze zwiedzaniem BiH, Czarnogóry. Tydzień w Molunacie, tydzień się szwendałem.
I tak, jak dla nas, jest cool.
MWN napisał(a):Też tak myślę. W zeszłym roku po 2 tyg. miałem spory niedosyt i tym razem dłużej; ale będę też dużo zwiedzał w okolicznych krajach.
FUX napisał(a):Byłem 2 lata temu w cro cięgiem 3 tyg.
Za dlugo....
W zeszłym roku tydzień na weekend, później 2 tyg. ze zwiedzaniem BiH, Czarnogóry. Tydzień w Molunacie, tydzień się szwendałem.
zauroczona napisał(a):FUX napisał(a):Byłem 2 lata temu w cro cięgiem 3 tyg.
Za dlugo....
Czy gdzieś opisałeś swoje wycieczki do BiH, a zwłaszcza do Czarnogóry? Jak tak, podaj prosze na jakim wątku.
FUX napisał(a):zauroczona napisał(a):FUX napisał(a):Byłem 2 lata temu w cro cięgiem 3 tyg.
Za dlugo....
Czy gdzieś opisałeś swoje wycieczki do BiH, a zwłaszcza do Czarnogóry? Jak tak, podaj prosze na jakim wątku.
Z Zivogosce jechałem do Mostaru. Bez żadnych niespodzianek i utrudnień.
Z Molunatu pojechaliśmy do wyspy Św. stefana, lecz do tego roku lub przyszłego roku, wyspa jest w remoncie...
Objechalismy zatoke dookoła w drodze powrotnej; w tamta skorzystaliśmy z promu...
Relacji nie robiłem; wiele osób podobna marszrutę (np. Krakuscity) opisało, więc nie było potrzeby dublowania....
Czarnogóra jest fajna i sądzę, że tam wrócę, z Barem włącznie...
BiH również!
Polecam!
zauroczona napisał(a):FUX napisał(a):zauroczona napisał(a):FUX napisał(a):Byłem 2 lata temu w cro cięgiem 3 tyg.
Za dlugo....
Z Zivogosce jechałem do Mostaru. Bez żadnych niespodzianek i utrudnień.
Z Molunatu pojechaliśmy do wyspy Św. stefana, lecz do tego roku lub przyszłego roku, wyspa jest w remoncie...
Objechalismy zatoke dookoła w drodze powrotnej; w tamta skorzystaliśmy z promu...
Relacji nie robiłem; wiele osób podobna marszrutę (np. Krakuscity) opisało, więc nie było potrzeby dublowania....
Czarnogóra jest fajna i sądzę, że tam wrócę, z Barem włącznie...
BiH również!
Polecam!
Dzięki!
W Mostarze juz byłam, ale intryguje mnie Czarnogóra - gdzies w necie znalazłam kiedys krótki filmik o tym kraju i bardzo mi sie spodobały tzw. okoliczości przyrody , a że w tym roku urlop w Orebicu to wycieczka do Czarnogóry murowana!
FUX napisał(a):Będziesz miala daleko. Objechanie zatoki kotorskiej to ze dwie godziny murowane. My w tamta stronę przeplyneliśmy promem. Na granicy licz się z korkiem, zwłaszcza w tamta stronę. Jak się na powrocie rozpędzisz w strefie wolnocłowej, to Chorwaci będą krzywo patrzeć; u mnie się zdiwili ponieważ tylko jedna Metaxę wiozłem....
Kotor, Budvę z plażą i ścieżką wzdluż morza obowiązkowo. Jeżeli mury w Kotorze to cały dzień.
W sumie musielibyście gdzieś tak koło 4-5 wyjechać....
Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne