Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Orebic

W Chorwacji jest mnóstwo wartych zobaczenia miejsc. Zwiedzanie lub wypoczynek, albo i jedno, i drugie? Byłeś gdzieś lub chcesz się dowiedzieć czegoś od innych? To właśnie tutaj możesz to zrobić.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
ewa69
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) ewa69 » 13.05.2008 13:27

Dzięki i ... czekam na dalsze zdjęcia.
zauroczona
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) zauroczona » 13.05.2008 18:40

kwapior napisał(a):Możesz spokojnie pisać do nich po polsku ja tez tak robiłem.
A co do Orebića to świetne miejsce wypadowe do zwiedzania.
Jeżeli chodzi o plażowanie to plaża w samym Orebiću mi nie odpowiadała dlatego szukaliśmy innych miejsc i mozna znaleźć kilka "plaż" na których jest zdecydowanie miej ludzi a i widoczki ładne.
Kilka fotek z samego Orebića i okolic wystawię później.

Wstaw koniecznie, bo ładne zdjecia robisz, a ja tez do Orebica w sierpniu jadę :D
Jurek
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Jurek » 13.05.2008 19:59

Hm! Fajnie piszecie! A co myślicie o Orebiciu w maju. Mam zamiar w niedzielę, w tą niedzielę obrać właśnie tam kierunek! Nie umrę z głodu??
Jadę w ciemno, jak zawsze.
Adam,K
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Adam,K » 13.05.2008 20:04

Jurek napisał(a):Hm! Fajnie piszecie! A co myślicie o Orebiciu w maju. Mam zamiar w niedzielę, w tą niedzielę obrać właśnie tam kierunek! Nie umrę z głodu??

A czemu nie dałeś znać wcześniej. Byłoby nas 2 :(
zauroczona
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) zauroczona » 13.05.2008 20:05

Jurek napisał(a):Hm! Fajnie piszecie! A co myślicie o Orebiciu w maju. Mam zamiar w niedzielę, w tą niedzielę obrać właśnie tam kierunek! Nie umrę z głodu??

Och ty szczęściarzu! W maju na pewno jest tam cudownie! No cóż, nie każdy może sobie ot, tak, porzucic wszystko i wyjechać! :) Życze udanej podróży!
plavac
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) plavac » 13.05.2008 20:52

Jadran chyba Cię "nie wpuści" :wink: , przynajmniej nie całego, a co do kwater - wysłałbym maila do OrebicTours.
Ale dalmatynska wiosna w wydaniu peljeszackim musi być piękna ...
Napisz, jak było.
Pozdrawiam 8)
donieq
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) donieq » 14.05.2008 11:31

Witam.
Szukam informacji na temat Villi Jadran w Orebiću. Czy ktoś tam był, czy warto sie tam zatrzymać itd.
Będę bardzo wdzięczny za informacje gdyż planuje tam pobyt w dniach 05-15 sierpnia.
MWN
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) MWN » 14.05.2008 12:12

Do kiedy Jurek tam bądziesz?
Jurek
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Jurek » 14.05.2008 19:23

plavac napisał(a):

Jadran chyba Cię "nie wpuści" :wink: , przynajmniej nie całego, a co do kwater - wysłałbym maila do OrebicTours.
Napisz, jak było.
Pozdrawiam 8)

W 2006 roku też byłem w maju, ale w Podgorze, Jadran miał już 21 stopni i kapiele były co dzień!!! Myślę, że w Orebiczu spoko, bedzie jeszcze cieplej :lol:
Jurek
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Jurek » 14.05.2008 19:24

MWN napisał(a):Do kiedy Jurek tam bądziesz?

Myślę, że do 29 maja!!!
MWN
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) MWN » 14.05.2008 21:39

To się nie spikniemy; ja dopiero 31.05 jadę.
plavac
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) plavac » 14.05.2008 21:47

Jurek napisał(a):
plavac napisał(a):

Napisz, jak było.
Pozdrawiam 8)

W 2006 roku też byłem w maju, ale w Podgorze, Jadran miał już 21 stopni i kapiele były co dzień!!! Myślę, że w Orebiczu spoko, bedzie jeszcze cieplej :lol:

Czego ci życzę :)
To i tak lepiej niż u nas w sezonie .
MWN
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) MWN » 14.05.2008 21:53

Zastanawiam się jak cicho może tam być? W zeszłym roku na początku czerwca też dopiero szykowali się na lipcowy sezon. Coś jak kiedyś nad morzem w PL. W czerwcu wszystko pozamykane było i ledwo dało się przeżyć. Potem się zmieniło tak, że czerwiec wcale nie jest taki pusty.

Nie wiem czy będą chciał kiedyś pojechać w szczycie do CRO, ale widać że może się to znacznie różnić od czerwca. Chociaż kiedy wracałem 15 06 to dość duży ruch był w stroną na południe. W tym roku będę miesiąc; zobaczymy jaka będzie różnica.
kasssia1402
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) kasssia1402 » 15.05.2008 14:21

miesiąc w CRO? 8O to musi byc fantastyczne:D
MWN
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) MWN » 15.05.2008 14:50

Też tak myślę. W zeszłym roku po 2 tyg. miałem spory niedosyt i tym razem dłużej; ale będę też dużo zwiedzał w okolicznych krajach.
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne

reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone