kwapior napisał(a):Możesz spokojnie pisać do nich po polsku ja tez tak robiłem.
A co do Orebića to świetne miejsce wypadowe do zwiedzania.
Jeżeli chodzi o plażowanie to plaża w samym Orebiću mi nie odpowiadała dlatego szukaliśmy innych miejsc i mozna znaleźć kilka "plaż" na których jest zdecydowanie miej ludzi a i widoczki ładne.
Kilka fotek z samego Orebića i okolic wystawię później.
Jurek napisał(a):Hm! Fajnie piszecie! A co myślicie o Orebiciu w maju. Mam zamiar w niedzielę, w tą niedzielę obrać właśnie tam kierunek! Nie umrę z głodu??
Jadę w ciemno, jak zawsze.
Jurek napisał(a):Hm! Fajnie piszecie! A co myślicie o Orebiciu w maju. Mam zamiar w niedzielę, w tą niedzielę obrać właśnie tam kierunek! Nie umrę z głodu??
plavac napisał(a):Jurek napisał(a):Hm! Fajnie piszecie! A co myślicie o Orebiciu w maju. Mam zamiar w niedzielę, w tą niedzielę obrać właśnie tam kierunek! Nie umrę z głodu??
Jadran chyba Cię "nie wpuści" , przynajmniej nie całego, a co do kwater - wysłałbym maila do OrebicTours.
Ale dalmatynska wiosna w wydaniu peljeszackim musi być piękna ...
Napisz, jak było.
Pozdrawiam
Jurek napisał(a):plavac napisał(a):Jurek napisał(a):Hm! Fajnie piszecie! A co myślicie o Orebiciu w maju. Mam zamiar w niedzielę, w tą niedzielę obrać właśnie tam kierunek! Nie umrę z głodu??
Jadran chyba Cię "nie wpuści" , przynajmniej nie całego, a co do kwater - wysłałbym maila do OrebicTours.
Ale dalmatynska wiosna w wydaniu peljeszackim musi być piękna ...
Napisz, jak było.
Pozdrawiam
W 2006 roku też byłem w maju, ale w Podgorze, Jadran miał już 21 stopni i kapiele były co dzień!!! Myślę, że w Orebiczu spoko, bedzie jeszcze cieplej