mireks napisał(a):Do MWN.
Widzę że jesteś tu fachowcem {między innymi}od Orebica,więc mam do Ciebie pytanko,czy około 23 czerwca nie będziemy mieli problemów z kwaterkami,a jedzie nas 9 lub 11 osób,zdecydowaliśmy jechać w ciemno,uzasadnie dlaczego.
Przeglądając kwaterki w necie,niektóre kwaterki,domy te same widnieją w kilku różnych biurach,my braliśmy tylko biura chorwackie pod uwagę,szperając dalej w necie znalazłem prywatne namiary do tych samych apartamentów lub domów,różnice kolosalne.
Przykład,apartament 2+1
biuro podróży A-55euro
biuro podróży B-50euro
biuro podrózy C-45euro
bezpośrednio od właściciela 25-35euro
Różnicę widać,no przecież biura też muszą żyć,podałem ceny umiarkowane,w niektórych przypadkach dochodzi do 80% różnicy.
Dlatego pytam bo jedzie nas spora grupka,a może uda się wynająć w jednym domu,z tym że każda rodzinka musi mieć swój apartament,pozdrawiam.
Nie chcę cię straszyć , ale może być ciężko , szczególnie wynająć w jednym domu ...
w ubieglym roku bylam w Orebicu , o tydzień wczesniej niż Wy planujecie , a już bylo sporo ludzi , po 22 czerwca turystów przybyło...
osobno napewno coś znajdziecie, tylko może zdarzyć się tak , że jedna rodzina znajdzie apartament za 40E , a druga za 50E...
w ubiegłym roku w IIpolowie czerwca za 2+2płaciłam 40E