Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Orebic

W Chorwacji jest mnóstwo wartych zobaczenia miejsc. Zwiedzanie lub wypoczynek, albo i jedno, i drugie? Byłeś gdzieś lub chcesz się dowiedzieć czegoś od innych? To właśnie tutaj możesz to zrobić.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
dorasoft
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) dorasoft » 01.04.2008 19:43

MWN napisał(a):W samym Orebicu najbardziej podobała mi się Knajpa nad nabrzeżem przy piaszczystej plaży, niemal już przy głównej ulicy. Uprzejma obsługa, robi co się zamówi, jak chciałem sałatkę z oliwkami czy fetą to taką dostałem. Nie droga, więc wszystko OK. Na wieczorne siedzenie polecam Trzy Palmy przy przystani, nie ma jedzenia ale piwo i inne napoje w przyzwoitej cenie i puszczają starego rocka zamiast disco czy hip-hop.

MWN podał nam już dobre miejsce na wieczorne spotkanie przy piwku.
Adam,K napisał(a):21 będę w Orebicu. Jakieś piwko mile widziane w większym gronie.

Adam,K ustalił termin.
Proponuję godz. 18 na spotkanie przy piwku.
FUX
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) FUX » 01.04.2008 20:20

Adam,K napisał(a):21 będę w Orebicu. Jakieś piwko mile widziane w większym gronie. :D

Zeby sie tylko za mocno nie czkalo.... 8)
MWN
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) MWN » 01.04.2008 21:47

Podtrzymuję: a więc 21 czerwca? o godz. 18.00?

No i teraz się zastanówcie czy chcecie też coś zjeść, to lepiej będzie w tej konobie (chyba "Dalmatinska" się nazywa), bo i łatwiej do niej trafić. Jadąc główną ulicą , a jest taka tylko jedna, na początku miejscowości po lewej stronie, na wysokości tej piaszczystej plaży o nazwie Trstenica (o ile nie palnąłem literówki). Parking obok.

Tri palmy natomiast trzeba dojechać niemal do końca Orebica, skręcić w lewo, zjechać bliżej morza, jest parking przed przystanią, zaparkować auto i knajpa jest tuż obok po prawej stronie. Ale jak mówię tylko napoje (ew, orzeszki) za to w szerokim wyborze.
Ostatnio edytowano 05.04.2008 16:54 przez MWN, łącznie edytowano 1 raz
Adam,K
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Adam,K » 02.04.2008 07:19

Niestety 21 odpadam. Będę po całej nocy za kierownicą i raczej będę miał już dość. Jeśli ustalimy inny termin to z chęcią.
dorasoft
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) dorasoft » 02.04.2008 07:25

MWN napisał(a):Podtrzymuję: a więc 21 czerwca? o godz. 18.00?

Widzę, że źle was zrozumiałem(Agam,K i MWN), sądziłem, że jedziecie tak jak ja w sierpniu. Niestety w związku z tym nie będzie nam dane spotkać się z wami. :cry:
Co nie stoi na przeszkodzie aby spotkać się z cromaniakami, którzy akurat będą w Orebicu w drugiej połowie sierpnia.
Miejsce może zostać to samo, godzina też tylko termin do dogadania.
Mam nadzieję, że chętni się odezwą. :lol:

pozdrawiam
MWN
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) MWN » 02.04.2008 07:51

MWN podał nam już dobre miejsce na wieczorne spotkanie przy piwku.
Adam,K napisał(a):21 będę w Orebicu. Jakieś piwko mile widziane w większym gronie.

Adam,K ustalił termin.
Proponuję godz. 18 na spotkanie przy piwku.[/quote]

Ja tego nmie proponowałem ale tylko chciałem zaakceptować. No więc kiedy?
Adam,K
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Adam,K » 02.04.2008 11:47

Mnie to rybka może być 22,23,24 wszystko mi jedno. Ja się dostosuję. :D
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 02.04.2008 16:28

dorasoft napisał(a):
MWN napisał(a):Podtrzymuję: a więc 21 czerwca? o godz. 18.00?

Widzę, że źle was zrozumiałem(Agam,K i MWN), sądziłem, że jedziecie tak jak ja w sierpniu. Niestety w związku z tym nie będzie nam dane spotkać się z wami. :cry:
Co nie stoi na przeszkodzie aby spotkać się z cromaniakami, którzy akurat będą w Orebicu w drugiej połowie sierpnia.
Miejsce może zostać to samo, godzina też tylko termin do dogadania.
Mam nadzieję, że chętni się odezwą. :lol:

pozdrawiam

To ja będę 16-31.08 tak więc może się spotkamy!

Pozdrawiam
dorasoft
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) dorasoft » 02.04.2008 22:57

krbaton My bedziemy w tym samym terminie. Poczekamy jeszcze może ktoś jeszcze chetny się zgłosi to wtedy spróbujemy ustalić miejsce i termin.
pozdrawiam
j_w
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) j_w » 03.04.2008 07:32

dorasoft napisał(a):krbaton My bedziemy w tym samym terminie. Poczekamy jeszcze może ktoś jeszcze chetny się zgłosi to wtedy spróbujemy ustalić miejsce i termin.
pozdrawiam

Ja też będe w Orebic-u miedzy 15-30 sierpnia 2008. proponuję spotkanie ok 20.08.2008
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 03.04.2008 18:48

No to damy czadu :twisted: :twisted: :twisted: :P
dorasoft
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) dorasoft » 04.04.2008 00:06

To co cromaniacy Orebic 20.08.2008 godz. 18 knajpa Trzy Palmy.
Chętnych zapraszamy na spotkanie Cromaniackie.

pozdrawiam
MWN
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) MWN » 05.04.2008 17:10

obiecałem plan Orebica: Miejsca zaznaczone są poprawnie ale nazwa Dalatyńskiej Konoby/Restauracji nie jest pewna, więc nie kierowań się nazwą tylko położeniem.

Obrazek
dorasoft
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) dorasoft » 05.04.2008 17:52

Dzięki MWN za mapkę , teraz każdy wie, gdzie się umawiamy na spotkanie, Jeżeli wszystkim odpowiada to położenie (jednak przy drodze do promu) to lokalizację zostawiamy, jeżeli ktoś miałby obawy np. o dzieci to możemy zmienić lokalizację na 'Konobę Dalmatińską'.

pozdrawiam :D
furzyk
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) furzyk » 06.04.2008 00:54

Tez planujemy byc w okolicy orebica pod koniec lipca. Bede sledzil ten watek .
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne

reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone