Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Orebic

W Chorwacji jest mnóstwo wartych zobaczenia miejsc. Zwiedzanie lub wypoczynek, albo i jedno, i drugie? Byłeś gdzieś lub chcesz się dowiedzieć czegoś od innych? To właśnie tutaj możesz to zrobić.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Tekla
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Tekla » 05.03.2008 21:19

Hvala... przekażę (jak wróci ze szpitala) :wink:
Danka
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Danka » 05.03.2008 21:24

Tekla napisał(a):A ja nie będę wcale w HR i nawet nie jestem pewna czy będę miała jakieś wakacje w tym roku... mąż po operacji: rekonstrukcja wiązadeł krzyżowych i dluuuuuuga rehabilitacja :cry:

Basia , pozdrów męża , co się stało :?:
jak wiesz my to przerabiamy od prawie dwóch lat :cry:
Tekla
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Tekla » 05.03.2008 21:27

Witaj Danuś... "sport to zdrowie"... leży teraz w Żorach (w Sport-Klinice)... kolejna operacja, mam nadzieję, że tym razem już ostatnia.
Adam,K
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Adam,K » 05.03.2008 21:29

Życzę powrotu do zdrówka i oby jak najszybciej. adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
Ostatnio edytowano 05.03.2008 22:18 przez Adam,K, łącznie edytowano 3 razy
Danka
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Danka » 05.03.2008 21:32

Tekla napisał(a):Witaj Danuś... "sport to zdrowie"... leży teraz w Żorach (w Sport-Klinice)... kolejna operacja, mam nadzieję, że tym razem już ostatnia.

życz mu od nas szybkiego powrotu do zdrowia , chociaż rehabilitacja będzie długa , wiem to z praktyki :papa:
Tekla
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Tekla » 05.03.2008 21:37

Wielkie dzięki :lol: Danuś przekażę mu telefonicznie...
Adam - maila wysłałam 2 minuty temu :wink:
Adam,K
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Adam,K » 05.03.2008 22:24

Dziękuję Basiu. Pozdrawiam.
San
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) San » 07.03.2008 16:07

Sławomir Wocial napisał(a):Mam nadzieję , że sie nie zawiedziesz!! Chyba w tym czasie będzie tam kilka rodzin moich znajomych. Będziesz u Bobo czy u Ivo? Spoko znajdziecie dla siebie miejsce :) Tam panuje taki zwyczaj, że jak zajmie sie jakieś miejsce, oczywiście nie włażąc nikomu na głowę albo wrzucając czyjeś rzeczy do morza :):) to już tak zostaje do końca pobytu. Wszystkie rzeczy - leżaki , materace, płetwy, maski itp zostawiajcie na plaży w "bunkrze" Chcecie jakieś zdjęcia? Jak macie
jakieś pytania to na mejla forumowego! Pozdrav!

Witam Sławku!
Nie mam pojęcia u kogo będziemy. Formalności załatwiałem kontaktując się z Bozo (czy Bozo i Bobo to ten sam człowiek?). Ma to być apartament 2+1, ale nie wiem w którym domu. Za zdjęcia bylibyśmy Ci wdzięczni (kilka już widzieliśmy m.in. jak zdobywałeś jakieś szczyty).
Pozdrawiam

Wysyłam to ponownie bo wiadomość wysyłana na mejla forumowego wraca z jakimś błędem.
mireks
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) mireks » 16.03.2008 07:34

drogomir napisał(a):Byłem w Orebicu w zeszłym roku w czerwcu za apartament płaciłem 30Euro mieszkałem na skraju miejscowości do plaży 5m. Plaże puste ludzi prawie nie było. porzednie lata jeżdżiłem do Baski Vody tak miło być i tym razem ale przeleciałem Austrię i Chorwcję w nocy tak że w Baśce Vodzie byłem o 5 rano postanowiliśmy jechać dalej szukać czegoś innego i tak zaglądając do różnych miejscowości dotarłem na 13 do Orebica. W tym roku też tam jadę.
Wszystkim polecam Plejesacki Pustup i Dingac lany z beczki. winiarnia jest gdzies w połowie głównej drogi.
W tym roku kupuję ponton i poplywam po zatoczkach i wysepkach jescze 3 miesiace z haczykiem

My też jedziemy w tym roku do Orebica na 100%.Będziemy tam 22 lub 23 czerwca,trzy rodziny 3osobowe.W związku z tym moje pytanie,czy jadąc w ciemno znajdziemy 3 apartamenty w jednym domu,każdy apartament oddzielnie a jeden dom,taniej byłoby jeden 9osobowy,ale taki wariant nie wchodzi w grę.
Czy szukać i rezerwować.
Czy koniec czerwca a początek lipca są tam wolne apartamenty.Może ktoś mi trochę podpowie,a może ktoś ma jakieś namiary na kwaterkę.
Też myślę o pontonie i popływaniu po zatoczkach.
Z góry dzięki.
adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
Ryszard_K
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Ryszard_K » 16.03.2008 08:59

spróbuj tu http://www.utazas.info/horvat/html/inde ... allasid=14
strona po węgiersku ale obrazki po polsku.
W 2007 r za 2 osoby (4 os. app. VI/VII 14 dni ) płaciłem 10 E/os.
Jechałem w ciemno. Nie jest to "Grand Hotel" ale na nocleg o.k.
Ante i Vinka Sunjo, Orebic, ul. Kralja Zvonimira k/ posterunku policji
tel. 001 604 595 0695 (?) e-mail vsunjo@hotmal. (Kanada lub Chorwacja)
nie podali końcówki.
FUX
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) FUX » 16.03.2008 09:02

Ja korzystałem z ich pośrednictwa.
http://www.orebic-tours.hr/lang_pl/acco ... MAoduymO6Q
Byłem bardzo zadowolony.
Maciek70
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) Maciek70 » 16.03.2008 10:12

Witam :papa:
w lipcu korzystałem z apartamentu u Rafaeli w Orebicu. W jednym budynku są dwa dosyć duże apartamenty (oddzielne wejścia, duży ogród z grillem). Bardzo mili gospodarze. Cena w tym okresie kiedy jedziesz chyba 35 Euro za apartament. Podaję link do strony:
http://rafaela-orebic.com/hr/
Polecam, może mają jeszcze wolne miejsca w tym czasie kiedy jedziecie.
Ja jadę pod koniec lipca jeszcze raz :D
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 01.04.2008 18:16

dorasoft napisał(a):To do zobaczenia w Orebicu my bedziemy tam od 16.08 do 30.08.
Juz nie moge się doczekać. :D

Witam

Ja tez do Orebića jadę w tym terminie 10 os x 3 auta!!

Pewnie się spotkamy

Pozdrawiam
:D
http://www.orebic-tours.hr/lang_pl/

Kto się wybiera jeszcze w tym terminie??
dorasoft
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) dorasoft » 01.04.2008 18:53

Jak widzę kilku forumowiczów wybiera się w podobnym terminie. Więc może jakieś spotkanie cromaniackie się zorganizuje tam na miejscu.
pozdrawiam i do zobaczenia w CRO.
Adam,K
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Adam,K » 01.04.2008 19:22

21 będę w Orebicu. Jakieś piwko mile widziane w większym gronie. :D
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne

reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone