Tekla napisał(a):A ja nie będę wcale w HR i nawet nie jestem pewna czy będę miała jakieś wakacje w tym roku... mąż po operacji: rekonstrukcja wiązadeł krzyżowych i dluuuuuuga rehabilitacja
Tekla napisał(a):Witaj Danuś... "sport to zdrowie"... leży teraz w Żorach (w Sport-Klinice)... kolejna operacja, mam nadzieję, że tym razem już ostatnia.
Sławomir Wocial napisał(a):Mam nadzieję , że sie nie zawiedziesz!! Chyba w tym czasie będzie tam kilka rodzin moich znajomych. Będziesz u Bobo czy u Ivo? Spoko znajdziecie dla siebie miejsce Tam panuje taki zwyczaj, że jak zajmie sie jakieś miejsce, oczywiście nie włażąc nikomu na głowę albo wrzucając czyjeś rzeczy do morza :) to już tak zostaje do końca pobytu. Wszystkie rzeczy - leżaki , materace, płetwy, maski itp zostawiajcie na plaży w "bunkrze" Chcecie jakieś zdjęcia? Jak macie
jakieś pytania to na mejla forumowego! Pozdrav!
drogomir napisał(a):Byłem w Orebicu w zeszłym roku w czerwcu za apartament płaciłem 30Euro mieszkałem na skraju miejscowości do plaży 5m. Plaże puste ludzi prawie nie było. porzednie lata jeżdżiłem do Baski Vody tak miło być i tym razem ale przeleciałem Austrię i Chorwcję w nocy tak że w Baśce Vodzie byłem o 5 rano postanowiliśmy jechać dalej szukać czegoś innego i tak zaglądając do różnych miejscowości dotarłem na 13 do Orebica. W tym roku też tam jadę.
Wszystkim polecam Plejesacki Pustup i Dingac lany z beczki. winiarnia jest gdzies w połowie głównej drogi.
W tym roku kupuję ponton i poplywam po zatoczkach i wysepkach jescze 3 miesiace z haczykiem
dorasoft napisał(a):To do zobaczenia w Orebicu my bedziemy tam od 16.08 do 30.08.
Juz nie moge się doczekać.
Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne