napisał(a) mireks » 16.03.2008 07:34
drogomir napisał(a):Byłem w Orebicu w zeszłym roku w czerwcu za apartament płaciłem 30Euro mieszkałem na skraju miejscowości do plaży 5m. Plaże puste ludzi prawie nie było. porzednie lata jeżdżiłem do Baski Vody tak miło być i tym razem ale przeleciałem Austrię i Chorwcję w nocy tak że w Baśce Vodzie byłem o 5 rano postanowiliśmy jechać dalej szukać czegoś innego i tak zaglądając do różnych miejscowości dotarłem na 13 do Orebica. W tym roku też tam jadę.
Wszystkim polecam Plejesacki Pustup i Dingac lany z beczki. winiarnia jest gdzies w połowie głównej drogi.
W tym roku kupuję ponton i poplywam po zatoczkach i wysepkach jescze 3 miesiace z haczykiem
My też jedziemy w tym roku do Orebica na 100%.Będziemy tam 22 lub 23 czerwca,trzy rodziny 3osobowe.W związku z tym moje pytanie,czy jadąc w ciemno znajdziemy 3 apartamenty w jednym domu,każdy apartament oddzielnie a jeden dom,taniej byłoby jeden 9osobowy,ale taki wariant nie wchodzi w grę.
Czy szukać i rezerwować.
Czy koniec czerwca a początek lipca są tam wolne apartamenty.Może ktoś mi trochę podpowie,a może ktoś ma jakieś namiary na kwaterkę.
Też myślę o pontonie i popływaniu po zatoczkach.
Z góry dzięki.
adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl