Wiolkaaa napisał(a):Jedziemy do Orebic od 18-08-2012r. Będziemy tam już drugi raz. Jedziemy w składzie 2+2( 5 i 14 lat). Czy ktoś będzie w tym czasie w Orebicz ? Może się spotkamy?
sebak napisał(a):Jestesmy w Prenej (prawie dzielnica Orebica), mamy fajna miejscówke, będziemy prawdopodobnie zwijali 18 do domu, jak chcesz mogę podesłać namiary i fotki:)
roj29 napisał(a):Zaraz obejrzę. Polacy mi nie przeszkadzają, ja zamierzam być w ruchu a w Orebiczu i w ogóle na Plejesacu, Korczuli nie byłem jeszcze. Polaków z roku na rok przybywa tam coraz więcej. Ale jakoś wolę rodaków niż pepików.
Obejrzałem. Apartament rzeczywiście fajny. Jak daleko jest do portu w Orebiczu i ile ten apartament się ceni? No i my potrzebujemy łóżek dla 5 dorosłych osób i dwójki dzieci.
sebak napisał(a):roj29 napisał(a):Zaraz obejrzę. Polacy mi nie przeszkadzają, ja zamierzam być w ruchu a w Orebiczu i w ogóle na Plejesacu, Korczuli nie byłem jeszcze. Polaków z roku na rok przybywa tam coraz więcej. Ale jakoś wolę rodaków niż pepików.
Obejrzałem. Apartament rzeczywiście fajny. Jak daleko jest do portu w Orebiczu i ile ten apartament się ceni? No i my potrzebujemy łóżek dla 5 dorosłych osób i dwójki dzieci.
Apartament jest przedni, są 2 sypielnaie na 4 osoby (my w nich dostawiamy jeszcze turystyczne łóżeczka dla dzieciaków) i salon z kanapą - można od biedy jeszcze 2 osoby przenocować.
Cena wyjściowa 80 Euro, my jeszcze stargowaliśmy:) Obejrzeliśmy kilka innych ale tarasu z widokiem na stare miasto w Korculi nie miał żaden, widok przy wieczornym winku bezcenny!
Do portu ze 2-3 kilometry ale w tym wypadku pewna odległość od centrum Orebica to wyjątkowy plus - przyjedziesz zobaczysz:)
Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne