Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Orebić - Pomoc

Piaszczyste plaże? To w Chorwacji jednak rzadkość. Ale może są tacy, którzy chcą podzielić się z innymi swoją wiedzą na ten temat. Potrzebujesz łagodnego zejścia do morza? A może lubisz nurkować czy wędkować? Chcesz wypożyczyć łódkę i poznać Chorwację od strony morza? Albo masz skuter wodny i chcesz go zabrać?
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
kwapior
Globtroter
Orebić - Pomoc

Nieprzeczytany postnapisał(a) kwapior » 25.05.2007 21:17

Witam wszystkich cromaniaków :D
Wybieram się w tym roku ze znajomymi do Orebica(pierwszy raz).
Bardzo proszę o jakieś informacje na o tej miejscowości tzn. jakie plaże i gdzie.
Co warto zobaczyć i oczym powinniśmy wiedzieć przed wyjazdem.
Z góry dziękuję za informacje. :D
kwapior
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) kwapior » 26.05.2007 19:21

Wielkie dzięki Rysiek ale nie o to mi chodziło.
Mam już zabukowany apartament.
Chodziło mi o uwagi osób które były w Orebiću i mogłyby mi podać cenne wskazówki.
Forum przeglądam już od dłuższego czasu i nie mogę znaleźć żadnych wartościowych uwag czy wskazówek.
Jeszcze raz proszę o wskazówki bo jadę pierwszy raz i chciałbym zobaczyć wszystko co jest warte obejrzenia.
Ryszard_K
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Ryszard_K » 26.05.2007 21:49

w tym roku też wybrałem Orebic (I raz)
Traktuję to jako miejsce wypadowe do : Korculi, Ston, Zuljana, Drace,Trstenik,Trpanj, Divna, Dingac, Loviste może Dubrovnik i Mostar.
Z Orebica wędrówka na górę Sv. Ilija i miejscowe "atrakcje"
Największa plaża to Trstenica prawie w miasteczku
Poza tym dużo informacji w opcji "szukaj"
toudee
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) toudee » 27.05.2007 20:11

a kiedy jedziecie - ja druga połowa czerwca.
Jeśli ten sam termin możemy zorganizować jakieś małe spotkanko z naszą 22 osobową grupą :D
Ostatnio edytowano 28.05.2007 07:22 przez toudee, łącznie edytowano 1 raz
kwapior
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) kwapior » 27.05.2007 20:39

Byłoby naprawdę fajnie, ale niestety my jedziemy na początku lipca.
Liczę jednak na relację i uwagi z waszego napewno udanego wyjazdu.

Powrót do Plaże & Adriatyk - żeglowanie, nurkowanie, wędkowanie...

reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone