Doman73 napisał(a):bodzio_gdańsk napisał(a):jak tu wytrzymać do 19 lipca kiedy i my dotrzemy do Orebicza.......?
Dokladnie.....
Kobal66 napisał(a):Doman73 napisał(a):bodzio_gdańsk napisał(a):jak tu wytrzymać do 19 lipca kiedy i my dotrzemy do Orebicza.......?
Dokladnie.....
To ja się zamienię na ten 19 lipca bo ja muszę czekać do 05 Września na Orebic
a relacja super krótka i zwięzła
blanka123 napisał(a):bardzo fajna relacja , ile placilście za Peke i czy trzeba bylo duzo wczesniej ja zamowic
krzchl napisał(a):
Telefon do osoby, która mówi po Polsku i załatwi Wam to za free:) - 603-554-510 Pan Paweł (możecie wysłać sms o treści MUNITIĆ a on oddzwoni)
Pozdawiam!
maluszek napisał(a):a czy na ten numer telefonu można dzwonić i zamawiać potrawy czy raczej trzeba tam osobiście pojechać?
Belluna napisał(a):maluszek napisał(a):a czy na ten numer telefonu można dzwonić i zamawiać potrawy czy raczej trzeba tam osobiście pojechać?
Pan Paweł to jest chyba ta osoba, która prowadzi portal Orebic.com i za jego pośrednictwem można zamówić kolację czy lunch w Munitić z konkretnymi potrawami /zwłaszcza z tymi na zamówienie jak Peka/. Nie jest to pracownik tej konoby W swojej ofercie ma też inne atrakcje dla turystów np.degustację win w winnicy i wycieczki. A i nie trzeba być klientem portalu /apartmany/ żeby skorzystać z jego pomocy.
golibroda napisał(a):Podpowiedzcie proszę którym fragmentem Orebic'a warto się zainteresować w poszukiwaniu kwatery. Niestety nic nie mam zarezerwowanego, a pora na booking jest dość późna.
A jakie szanse są na znalezienie w lipcu kwatery w tym mieście z atrakcyjna lokalizacją i dopuszczalna ceną w opcji jazda w ciemno ?
maluszek napisał(a):golibroda napisał(a):Podpowiedzcie proszę którym fragmentem Orebic'a warto się zainteresować w poszukiwaniu kwatery. Niestety nic nie mam zarezerwowanego, a pora na booking jest dość późna.
A jakie szanse są na znalezienie w lipcu kwatery w tym mieście z atrakcyjna lokalizacją i dopuszczalna ceną w opcji jazda w ciemno ?
a może lepiej tutaj popytać wyjazd-w-ciemno-czy-to-mozliwe-t17807-2925.html lub tutaj klub-milosnikow-polwyspu-peljesac-t38937-1335.html#p1412053
Powrót do Nasze relacje z podróży