Nasze relacje z wyjazdów do Chorwacji. Chcesz poczytać, jak inni spędzili urlop w Chorwacji? Zaglądnij tutaj! [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
I ja również się melduję Będę śledzić relację z uwagą. Orebic czeka, a właściwie ja czekam na niego Jeszcze 3 tygodnie i ahoj przygodo !! Zamiast gotować obiad, siedzę i czytam Forum. Biedne moje dzieci, będą chodzić głodne, ale co tam, bez jedzenia da się żyć, gorzej bez picia Już pomału zaczynam dostawać przedwyjazdowej głupawki. Nie ukrywam, nie jest to objaw łatwy do zniesienia przez domowników Nikt nie mówił że będzie łatwo Pozdrawiam
A teraz zdjęcie lokalnej potrawy którą można błyskawicznie przygotować. Świeże mule po 10 kn/kg z rybarnicy pod Konzumem, na chwilę do wiaderka z wodą, te które wypływają do góry w kubeł. Na patelni pomidorki, oliwa, pietruszka, białe wino, czosnek, trochę bułki tartej, mule i ostateczny wynik na zdjęciu. Przygotował wszystko gospodarz. Cud, miód, poezja, najepszy sosik ze świeżym kruhem.