Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Orebić lub okolice - coś ładnego, moze ktoś trafil ?

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
aneta_jacek
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) aneta_jacek » 23.05.2006 12:03

hej,

tematów o Orebiciu jest sporo ale musze nowy bo stoję "pod ścianą" .
Zazwyczaj to ja doradzam , teraz ....... sama po prośbie.

Jestem po trzydniowym wertowaniu internetu, orebic tours i większosci stron zbiorczych kwater w Orebiciu i ...... ni ma :cry: :cry: albo coś jest i nie chca fotek mi dosłać a w ciemno nie wezme.

Sprawa jest taka:

Jedziemy z dwójka znajomych ktorzy będą pierwszy raz w Chorwacji. Zależy na tym żeby odnieśli jak najlepsze wrazenia odnośnie poziomu kwater.
Oni nie są parą więc na wspolnej kanapie się nie prześpią.

Apartament potrzebny ładny, widny, na piętrze. Przynajmniej 45 - 50 metrów z tarasem. Do tego widok jakiś na morze żeby był.
Może być dalej od plazy, ale parking i grill za to. Budynek nowy a w środku "nie-syfek", dwie sypialnie ( w tym jedna z dwoma lóżkami ) + oddzielna kuchnia z jadalnią.

Cena jest już mniej ważna, jade w wrześniu.

Jeśli ktoś mieszkał w czymś takim to please - poprosze o info i gdzie tego szukać.

A.
Ostatnio edytowano 23.05.2006 18:17 przez aneta_jacek, łącznie edytowano 1 raz
Andrzej_Krak
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) Andrzej_Krak » 23.05.2006 14:41

Witam
Również chciałbym wybrać się w tamte rejony we wrześniu. Też byłbym zaineresowany gdyby ktoś miał coś godnego do polecenia - jakiś apartament dla 2-3 osób.
Pozdrawiam.
Dziadek Maciek
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) Dziadek Maciek » 23.05.2006 15:42

W zeszłym roku we wrześniu byłem w tej okolicy. W Orebicu nie znalazłem kwatery odpowiadającej mi, nie podobała mi się okolica, widok, położenie, czy ew gospodarze. Ceny ok 9-13 euro, jak na wrzesień spore. Wynająłem w Vigajn, mały, dosyć luksusowy domek. Właścicielka ma do wynajecia inne apartamenty, połączone np kuchnią, lub osobne. Podawałem kiedys na forum nr tej do Dobravki, natatki niestety gdzieś zaginęły (przeprowadzam się). Zdjęć tej okolicy tez nie mam (nie wiem jak to się stało).
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 23.05.2006 15:51

Aneto, Jacku - a ten adres na Peljesacu znacie:
zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link
Oglądając stronę: okolica, willa. gospodarze i "ich stronka" wyglądają super.
Pozdrawiam.
aneta_jacek
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) aneta_jacek » 23.05.2006 18:05

Janusz Bajcer napisał(a):Aneto, Jacku - a ten adres na Peljesacu znacie:
Oglądając stronę: okolica, willa. gospodarze i "ich stronka" wyglądają super.
Pozdrawiam.

Znamy znamy tę stronę :D ale przez muzykę nie jestem w stanie przebrnąc przez ich stronę :)) a tak powaznie to oni sa gdzieś z boku a my chcemy lazić wieczorem po knajpach :)), ale to prawda ze apartmanety wyglądaja super.

Szukamy dalej , robi nas się więcej :D :D

może ktos , oprócz Macka ( bo jego domku nie znajde raczej, za mało info ) trafil na ładny domek na 7 albo 10 osób? :))
ilusil
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) ilusil » 27.06.2006 17:05

ja chyba znalazłam dla 8- 10 osob za 120 E apartament...ale w lipcu 8)
musze poszukac moze napisz na mojego maila adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
Ostatnio edytowano 27.06.2006 18:38 przez ilusil, łącznie edytowano 1 raz
ilusil
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) ilusil » 27.06.2006 17:40

forum/viewtopic.php?p=142715#142715

przeszukałas juz te wszystkie linki?? 8)

napisz, jak chcesz, to wysle ci namiary na ten apartament co powuzej
ilusil
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) ilusil » 27.06.2006 18:36

a tu znalazłam innego linka, bardzo mila gospodyni

mozna wynajac cały domek

a tu jest tez super domek zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link
dla 6(+2)
za 100E

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone