Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Orebic-która plaża najlepsza dla dziecka

W Chorwacji jest mnóstwo wartych zobaczenia miejsc. Zwiedzanie lub wypoczynek, albo i jedno, i drugie? Byłeś gdzieś lub chcesz się dowiedzieć czegoś od innych? To właśnie tutaj możesz to zrobić.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Irmina76
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) Irmina76 » 11.03.2006 16:14

Chyba będę rezerwować apartament przez internet na wrzesień.

Myslałam o Zuljanie, ale we wrzesniu nie chciałąbym się tam zanudzić . Wypadło na Orebic
Mam pytanie do osób , które były w Orebicu i znają to miasto. Nie chciałabym mieszać w centrum.

Która plaża jest najlepsza dla dzieci , w miarę nie zaludniona, bezpieczna?
Chciałabym mieć apartament blisko takiej plaży...
krzysiek M.
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) krzysiek M. » 11.03.2006 16:26

Dla ilu osób?
Jak dla 5 to ci podrzuce oferte z której korzystałem. Plaża o 2 minuty drogi żwirowo-piaszczysta. W Orebiczu od strony wyjazdu z miasteczka w kierunku Stonu, 700 m od centrum.
Daj znać jak Cie to zainteresuje.
Irmina76
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) Irmina76 » 11.03.2006 16:38

krzysiek M. napisał(a):Dla ilu osób?
Jak dla 5 to ci podrzuce oferte z której korzystałem. Plaża o 2 minuty drogi żwirowo-piaszczysta. W Orebiczu od strony wyjazdu z miasteczka w kierunku Stonu, 700 m od centrum.
Daj znać jak Cie to zainteresuje.

Apartament dla 3 osób, ale poproszę o namiary na adres adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
Pozdrawiam
cromen_heh
Turysta

Nieprzeczytany postnapisał(a) cromen_heh » 12.03.2006 11:40

Witam!

Ja także jestem zainteresowany namiarami na apartamenty w Orebic (4-5 osób). Prosze na maila adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl

Pozddrawiam
krzysiek M.
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) krzysiek M. » 12.03.2006 17:11

Oferta jest na adriatice ale szukam telefonu do właścicieli , bo gdzieś zapodziałem. Jak znajdę to prześlę( bedzie taniej zamawiając indywidualnie)
tboy
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) tboy » 12.05.2006 01:06

Irmina76 napisał(a):Chyba będę rezerwować apartament przez internet na wrzesień.

Ja najprawdopodobniej też wybiorę Orebic, a już na pewno wrzesień.
aneta_jacek
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) aneta_jacek » 12.05.2006 10:23

My tez stacjonujemy w Orebiciu od 2 września.

Jak ktoś ma ochote na wspolne winko albo grilla ze starymi hahahaha cromaniakami to dajcie jakiś znak dymny albo po prostu zaklikajcie.

Apartamentu nie rezerwuję - wybiorę sobie cos na miejscu jak dojadę.
tboy
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) tboy » 12.05.2006 11:38

aneta_jacek napisał(a):Apartamentu nie rezerwuję - wybiorę sobie cos na miejscu jak dojadę.

oko!
czyli zakładacie że od 2 września będzie można przebierać w apartmanach? ja chyba jednak coś zarezerwuję wcześniej ;)
aneta_jacek
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) aneta_jacek » 12.05.2006 12:26

tboy napisał(a):
aneta_jacek napisał(a):Apartamentu nie rezerwuję - wybiorę sobie cos na miejscu jak dojadę.

oko!
czyli zakładacie że od 2 września będzie można przebierać w apartmanach? ja chyba jednak coś zarezerwuję wcześniej ;)

Każdy robi tak jak jemu pasuje.
My akurat mamy taką sytuację że wole nie ryzykować straty zaliczki jeśli musiałabym zostać w Polsce.

Wrzesien to dla mnie po sezonie i jak mi w zasadzie wszystko jedno czy euro w ta czy w drugą - myślę że znajde przyzwoitą kwaterkę. Udawalo mi sie to dotąd w Makarskiej, Vodicach i Crikvenicy. Raz rezerwowłam tylko Rabać na Istrii i w zasadzie nie-wiadomo-po co bo obok stalo kilka pustych w tej samej klasie :)
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 12.05.2006 15:10

Irmina76 napisał(a):....

Najlepsza dla dzieci to plaża główna - znajdzie się i trochę piasku (jak chcesz to prześlę Ci fotki)....ale z "małym" zaludnieniem może być kłopot...
Irmina76
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) Irmina76 » 13.05.2006 23:33

slapol napisał(a):
Irmina76 napisał(a):....

Najlepsza dla dzieci to plaża główna - znajdzie się i trochę piasku (jak chcesz to prześlę Ci fotki)....ale z "małym" zaludnieniem może być kłopot...

Poproszę o fotki . We wrześniu będą tam tłumy na plazy?
Mój mąż chce jechać w ciemno, ja wolałbym coś zarezerwować.
Chcemy jechać na tydzień do Pakostane, a potem na tydzień do Orebica. Pozdrawiam

adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
FUX
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) FUX » 14.05.2006 07:59

http://www.orebic-tours.hr/lang_pl/accommodation2.asp?sub=Odaberi&objektnaziv=P13
Tą kwaterę mogę polecić!!!!
Byłem tam 2 lata temu. Przemili gospodarze, dodatki procentowe na miejscu, prywatna plaża. Reszta opisu zgodna ze stanem faktycznym.
Ranking plaż wg. mnie, to im dalej w kierunku Dubrovnika, tym lepiej. Po drodze w połowie piaszczysto-żwirowa; dużo ludzi. Na samym końcu najlepsza. Małe, okrągłe kamyczki, dno od brzegu piaszczyste oraz kamienne, ale za to jaki kamień. Płyta gładka bez ostrych występów. Jeden minus taki (jeżeli ktoś nie lubi), że może opalać się trochę ludzi (kilkanaście, może z 20) nago. Na stronce podanej na początku, jest zakładka mapa. Tam można sobie powiększyć i prześledzić topografie. Z wymienionej kwatery do ostatniej plaży ok 15 min wolnym spacerkiem.
Pozdrawiam

FUX
Irmina76
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) Irmina76 » 14.05.2006 12:59

Dzięki Fux. Nie ukrywam,że martwi mnie cena za apartament dwuosobowy -- 40 euro w pierwszej połowie września. ..
Może jednak poszukam czegoś na miejscu - mam nadzieję że znajdę apartament za 25 euro tak do 300 m od morza..

Jeśli mogę prosić o namiary na kwaterę, w której mieszkasz w Pakostane, byłabym wdzięczna.

Pozdrawiam
Ostatnio edytowano 14.05.2006 13:08 przez Irmina76, łącznie edytowano 1 raz
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 14.05.2006 13:04

Irmina76 napisał(a):...

Poproszę o fotki ....

Poszło
Pzdr
FUX
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) FUX » 14.05.2006 13:36

Irmina76 napisał(a):Dzięki Fux. Nie ukrywam,że martwi mnie cena za apartament dwuosobowy -- 40 euro w pierwszej połowie września. ..
Może jednak poszukam czegoś na miejscu - mam nadzieję że znajdę apartament za 25 euro tak do 300 m od morza..

Jeśli mogę prosić o namiary na kwaterę, w której mieszkasz w Pakostane, byłabym wdzięczna.

Pozdrawiam

Prywatny mail poproszę.
Fux
Następna strona

Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone