Potter napisał(a):Orebicz jest ładniejszy od Tucepi.
Myszą pewnie wszystko Ci napisała. Słuchaj jej bo była tam już 4 razy.
generał4101 napisał(a)::papa: witam drogich coromaniaków Orebic czy jest tam cpn z LPGj jak lepiej jechać do Orebic prom czy lądem przez BiH czy parkingi są blisko plaży może ma ktoś sprawdzony apartament Orebic i okolice a i bankomaty i banki czy są
daro2008 napisał(a):Potter napisał(a):Orebicz jest ładniejszy od Tucepi.
Byłem w Orebić 1 raz i w Tucepi 3 razy i sądzę wprost na odwrót. Prawdą jest, że Orebić ma to coś, ale w Tucepi JA lepiej się czuje i zdecydowanie bliżej.
agnieszkaanka napisał(a):daro2008 napisał(a):Potter napisał(a):Orebicz jest ładniejszy od Tucepi.
Byłem w Orebić 1 raz i w Tucepi 3 razy i sądzę wprost na odwrót. Prawdą jest, że Orebić ma to coś, ale w Tucepi JA lepiej się czuje i zdecydowanie bliżej.
Toś mnie skołował Daro
sobolinek napisał(a):Witam
... tak zachwalana przez wszystkich plaża Tristenica zawiodła nas. Po jednej nocnej burzy (na szczęscie pod koniec pobytu) brzeg zrobił się czarny jakby ze smaru a woda brudna i nawet opalać się odechciewało...
gusia-s napisał(a):sobolinek napisał(a):Witam
... tak zachwalana przez wszystkich plaża Tristenica zawiodła nas. Po jednej nocnej burzy (na szczęscie pod koniec pobytu) brzeg zrobił się czarny jakby ze smaru a woda brudna i nawet opalać się odechciewało...
Ta plaża przez bywalców Orebica jest wręcz odradzana - niedokładnie czytałaś. Polecają ją przewodniki g..o warte i inne foldery reklamowe.
Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje