jara napisał(a):Bocian napisał(a): Od tej strony jest morze a od strony Trpanja morze
Ale w Trpanj jest Lidl
Pisaliśmy ostatnio o tym w wątku półwyspianym
agnieszkaanka napisał(a):Kochani Cromaniacy serdeczne dzięki. Wszystkie opcje przeanalizuję. I Mokalo i Trpanj i Orebić. Trochę matrwi mnie to "Trpanj nie nad morzem" muszę obczytać wątek półwyspowy.
Bocian napisał(a):agnieszkaanka napisał(a):Kochani Cromaniacy serdeczne dzięki. Wszystkie opcje przeanalizuję. I Mokalo i Trpanj i Orebić. Trochę matrwi mnie to "Trpanj nie nad morzem" muszę obczytać wątek półwyspowy.
Prawdziwe morze jest po drugiej stronie
agnieszkaanka napisał(a):Bocian napisał(a):agnieszkaanka napisał(a):Kochani Cromaniacy serdeczne dzięki. Wszystkie opcje przeanalizuję. I Mokalo i Trpanj i Orebić. Trochę matrwi mnie to "Trpanj nie nad morzem" muszę obczytać wątek półwyspowy.
Prawdziwe morze jest po drugiej stronie
Hejka, tak sobie potem pomyślałam, ale jak byłam w Tucepi to tez przecież raczej widoki na Hvar i Brać niż na otwarte morze. Jak najbardziej do zaakceptowania
agnieszkaanka napisał(a):No i dalej jak najbardziej zbieram polecane kwaterki w Trpanj, Orebić, Mokalo. Piszcie proszę, jeśli macie w takowych niezapomniane urlopy za sobą. Wszystkie adresy zanotuję, potem na miejscu będę odwiedzać i wybierać i ceny negocjować
gusia-s napisał(a):agnieszkaanka napisał(a):No i dalej jak najbardziej zbieram polecane kwaterki w Trpanj, Orebić, Mokalo. Piszcie proszę, jeśli macie w takowych niezapomniane urlopy za sobą. Wszystkie adresy zanotuję, potem na miejscu będę odwiedzać i wybierać i ceny negocjować
Żeby się nie okazało, że tylko poodwiedzasz co lepsze czyli te polecane zazwyczaj są już zarezerwowane.
agnieszkaanka napisał(a):No i dalej jak najbardziej zbieram polecane kwaterki w Trpanj, Orebić, Mokalo. Piszcie proszę, jeśli macie w takowych niezapomniane urlopy za sobą. Wszystkie adresy zanotuję, potem na miejscu będę odwiedzać i wybierać i ceny negocjować
Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje