ewa.krakuska napisał(a):Jeśli na Trstenicy byłoby tylko tyle ludzi, co na Twoim zdjęciu to byłoby super!
Jadę do Orebića w najbliższy piątek - 11.07, będziemy do 25.07,
jeśli ktoś ma ochotę na wspólne spotkanie, zapraszam do kontaktu.
Bocian napisał(a):Tak, wiem, że nie chodziło o noc. Ale dla mnie tak ogólnie zajmowanie wcześniejsze miejsc jest takie sobie...
budek napisał(a):Bocian napisał(a):Tak, wiem, że nie chodziło o noc. Ale dla mnie tak ogólnie zajmowanie wcześniejsze miejsc jest takie sobie...
No co ty? Ktoś zostawia ręczniczek dla Ciebie , żebyś sobie nie pogniotl pleckow a Ty jeszcze narzekasz. Ja tam zawsze korzystam.
Bocian napisał(a):budek napisał(a):Bocian napisał(a):Tak, wiem, że nie chodziło o noc. Ale dla mnie tak ogólnie zajmowanie wcześniejsze miejsc jest takie sobie...
No co ty? Ktoś zostawia ręczniczek dla Ciebie , żebyś sobie nie pogniotl pleckow a Ty jeszcze narzekasz. Ja tam zawsze korzystam.
Sam się ogarniam w tym temacie.
Aneta79 napisał(a):Masz całkowitą rację, ale z dwójką dzieci codzienne szukanie kawałka miejsca dla siebie było nieco uciążliwe.
Po kilku dniach inni plażowicze nas tego "nauczyli".
Ale jeśli chodzi o moje odczucia pod tym względem, to zgadzam się z Toba całkowicie.
Na Pagu nie spotkałam się z tym, polecam zwłaszcza plażę SV. Ducha, rewelacja, przestronnie i pięknie i urocza knajpka w pobliżu z przemiłym właścicielem.
Powrót do Nasze relacje z podróży