norbert_p napisał(a):W Orebiću zauważyłem kilka komarów. Zwykła wtyczka typu "raid" i po problemie. Mnie żaden nie ugryzł. Po prostu zabezpieczyliśmy się na wszelki wypadek. W każdym bądź razie jakiejś plagi tam nie było i można było spokojnie Karlovaćko na tarasie do późna wypić
tomi308 napisał(a):Witam.
Na początku wrześniu wybieramy się ze znajomymi do Orebić.
Chciałem zapytać czy tam też są takie fajne plaże jak np.w Baśce Voda.
tomi308 napisał(a):Aldonka napisał(a):W samym Orebicu żadnej plaży nie nazwałabym fajną.
Taka masakra?
Aldonka napisał(a):tomi308 napisał(a):Aldonka napisał(a):W samym Orebicu żadnej plaży nie nazwałabym fajną.
Taka masakra?
Wiesz, nie ładne co ładne, a co się komu podoba. Wielu Ci pewnie powie, że jest ok. Główna plaża w Orebicu - dla mnie masakra, człowiek na człowieku. Plaże przy porcie - tu chyba nie trzeba tłumaczyć. Kawałek za portem też są, ale mnie jakoś plaże z drogą nad głową średnio satysfakcjonują.
Czasem naprawdę warto pojechać kawałek dalej.
piamir dobrze radzi, Divna, za nią Duba Peljeska - to są piękne plaże. Jest jedna piękna jadąc jeszcze kawałek za Orebić, ale za żadne skarby nie mogę sobie teraz przypomnieć gdzie to było dokładnie, ani kto dojazd tam dokładnie opisał.
Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne