Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Orebić 2008

Nasze relacje z wyjazdów do Chorwacji. Chcesz poczytać, jak inni spędzili urlop w Chorwacji? Zaglądnij tutaj!
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 16.01.2010 00:03

Dzięki powyższemu postowi, który wyrzucuił tę relację "na górę" mogłem sobie przypomnieć własny wyjazd do Orebićia w 2008 roku.

Z obliczeń wynika mi, że kiedy Wy wyjeżdżaliście, my wjeżdżaliśmy do miasta...

Bardzo fajna relacja.
Pozdrawiam
Interseal M.
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 16.01.2010 17:50

.
Ostatnio edytowano 29.05.2019 08:57 przez Użytkownik usunięty, łącznie edytowano 1 raz
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 16.01.2010 17:54

.
Ostatnio edytowano 29.05.2019 08:58 przez Użytkownik usunięty, łącznie edytowano 1 raz
Buber
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Buber » 16.01.2010 18:32

Cześć
Właśnie przeczytałem "ciurkiem".
Świetnie z "jajem" napisane sprawozdanie, z gatunku tych wesołych (co lubię najbardziej).
Podziwiam jazdę longiem. Też mi się to zdarzyło, ale teraz już rozbijam podróż na 2 dni.
Orebic jest super, tylko widzę że w sierpniu ludu jest sporo.
Zdjęcia super - jakim aparatem wykonane ?
Czekam na kolejne teksty Twojego "pióra".
Pozdravki
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 17.01.2010 14:20

.
Ostatnio edytowano 29.05.2019 08:58 przez Użytkownik usunięty, łącznie edytowano 1 raz
MWN
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) MWN » 20.01.2010 10:59

Dla poszukujących dużych kwater w Orebicu mam nowe info: razem do 19 łóżek w osobnych ale połączonych pokojach. Szczegóły prześlę na maila. Nie jest to reklama, ale od kolegi (znajomego) z Orebica, który tak samo wie, że taki kołchoz nie jest smakiem dla każdego.
piotrf
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) piotrf » 21.01.2010 11:07

Bardzo fajnie się czytało i oglądało Twoją relację :D
Wyjazd grupowy :wink: i związane z tym komplikacje :wink: . . . . całe szczęście , że zadymianie zmienne - jak sam pisałeś :lol: :lol:

Dawniej też jeżdziliśmy na dwa , trzy autka , teraz - ze względu na trudności zestrojenia urlopów , zmianę upodobań części uczestników - tylko w dwuosobowej ekipie :wink: I też fajnie :D

Zdjęcia oglądałem z wielką przyjemnością , pokazałeś spory kawałek Chorwacji
Będę czekał na Twoją kolejną relację

Pozdrawiam
Piotr
Jarek999
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Jarek999 » 21.01.2010 11:59

Super relacja i ciekawe zdjecia. Byłem w Orebicu w 2009 i czasem jakbym oglądał własne fotki. Ciekawi mnie relacja z Mokalo, może bym się tam wybrał w tym roku, więc pisz, pisz, pisz... :D
Pozdrawiam
krasy
Podróżnik
Orebić - Mokalo

Nieprzeczytany postnapisał(a) krasy » 09.06.2011 14:20

Ja w tamtym roku byłem docelowo w Mokalo ,(Orebić również) więc służę pomocą w miarę mozliwości jeśli ktoś ,coś chce wiedzieć .
17.06.2011 czyli przyszły piątek również wyjeżdżam na 2 tyg. do Mokalo .

Może ktoś jedzie też w tym terminie?

GG 409953
Użytkownik usunięty
Re: Orebić - Mokalo

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 09.06.2011 18:34

.
krasy
Podróżnik
:)

Nieprzeczytany postnapisał(a) krasy » 09.06.2011 20:05

My w tym roku 17.06.- 4.072011 jedziemy sami, więc jeśli ktoś tam się również wybiera to proszę o znak-sygnał :lol: .
Jedziemy na camp "Adriatic" Igora M. w Mokalo.
grga
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) grga » 06.08.2012 19:12

Próba wstawienia zdjęcia z Orebica i wykorzystania nowej funkcjonalności forum. Uczę się :)
Załączniki:
DSCF2225.JPG
Widok na Orebic
Poprzednia strona

Powrót do Nasze relacje z podróży

Orebić 2008 - strona 6
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone
Jakie dane przetwarzamy i w jakim celu?

Serwis internetowy Cro.pl Chorwacja Online wykorzystuje pliki cookie i pokrewne technologie, które umożliwiają i ułatwiają Ci korzystanie z jego zasobów (np. utrzymują sesję użytkownika). Ponadto, pliki cookie mogą być założone i wraz z innymi metodami zbierania preferencji wykorzystywane przez naszych zaufanych partnerów w celu wyświetlenia Ci reklam spersonalizowanych oraz do celów statystycznych. Korzystając z serwisu wyrażasz jednocześnie zgodę na wykorzystanie plików cookie i treści spersonalizowane, możesz jednakże wyłączyć niektóre z plików cookies. Ewentualnie, możesz wyłączyć pliki cookie w opcjach swojej przeglądarki internetowej.

Jeśli masz u nas konto, możemy również przetwarzać wprowadzone przez Ciebie dane, które zostały zapisane w Twoim profilu (e-mail oraz nick użytkownika są niezbędne do posiadania konta, pozostałe dane są wprowadzane dobrowolnie). Nie musisz się jednak martwić, jakiekolwiek dane wprowadzone przez Ciebie do bazy cro.pl nie będą bez Twojej zgody przekazane innym podmiotom (poza sytuacjami, które są wymagane przez prawo) i służą jedynie do korzystania z serwisu cro.pl. Nie odsprzedamy więc Twojego e-maila ani innej zapisanej w profilu danej żadnemu zewnętrznemu podmiotowi. Szczegółowe informacje znajdziesz w polityce prywatności oraz Regulaminie.

akceptuję, przejdź do serwisu
ustawienia cookies