rafaoo napisał(a):A piliście może prosek? takie słodkie winko - pycha jest droższe od zwykłego; my za litr płaciliśmy 40 kn ale warto
Piotrek.ka napisał(a):Ludzie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!WIĘCEJ OPTYMIZMU !!!!!!!!!!!!
Wróciłem w niedziele z Chorwcjii i dam Wam wyjeżdżającym dobrą radę - nie słuchajcie innych ,zabierzcie ze sobą dobry humor i do ,Chorwacjii !!!!!!!!!!!!!! A na miejscu obowiązkowo Karlovacko !!Pozdrowienia dla wyjeżdżających!
Arek S. napisał(a):A ja uważam, że Karlovacko i inne chorwackie piwa to syfiaste sikacze. Ogólnie uważam, że piwa z krajów śródziemnomorskich (chorwackie, słoweńskie, włoskie) są gorsze od tych z krajów klimatycznie chłodniejszych np. od polskich czy niemieckich.
Pozdrawiam
Arek
emes napisał(a):rafaoo napisał(a):A piliście może prosek? takie słodkie winko - pycha jest droższe od zwykłego; my za litr płaciliśmy 40 kn ale warto
Prosek mozna kupic w Warszawie (nie wiem czy tak jest w calej Polsce). Nie jest to to samo wrazenie smakowo-zapachowe co w Cro, ale mozna sobie powspominac...
bafra napisał(a):emes napisał(a):rafaoo napisał(a):A piliście może prosek? takie słodkie winko - pycha jest droższe od zwykłego; my za litr płaciliśmy 40 kn ale warto
Prosek mozna kupic w Warszawie (nie wiem czy tak jest w calej Polsce). Nie jest to to samo wrazenie smakowo-zapachowe co w Cro, ale mozna sobie powspominac...
A konkretnie gdzie można kupić w Warszawie?